Overslaan naar content

Wij zijn xxllnc.

Onze teams maken slimme, schaalbare apps voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Maar om echt impact te maken, bouwen we een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals, waarbij je zelf kiest wat je wel en niet nodig hebt.

Lees verder

Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bundelen we onze krachten als groep van bedrijven onder de vlag van xxllnc. Dat doen we samen met strategisch investeerder Main Capital, die ons adviseert en ondersteunt bij nieuwe overnames. Door onze buy-and-build strategie zijn we in korte tijd razendsnel gegroeid. 

Het avontuur begon in 2020 met softwarebedrijf Exxellence uit Hengelo, waar ook de naam van ons nieuwe merk uit is ontstaan. Binnen 2 jaar voegde daar zich nog 8 bedrijven bij, met ieder hun eigen focus binnen de markt. Inmiddels werken we voor veel verschillende klanten door heel het land, waaronder gemeenten, waterschappen, provincies en samenwerkingsverbanden.

xxllnc heeft een hoofdkantoor in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven en een aantal kleinere hubs verdeeld over het land. Zo is er altijd wel een kantoor in de buurt waar je fysiek kunt werken, al werken we grotendeels vanuit huis.

Vacatures