Overslaan naar content

Young Professional programma

 • Landelijk
Open Sollicitatie

Functieomschrijving

Het xxllnc Young Professional Programma is voor al onze nieuwe collega’s met 0-2 jaar werkervaring. Je start in een beschikbare functie binnen onze teams, een volledig overzicht hiervan kun je hier vinden, staat jouw ideale startersfunctie er niet bij? Stuur dan vooral een open sollicitatie!


Ons programma

Het xxllnc Young Professional programma biedt jou extra begeleiding tijdens je eerste jaar binnen xxllnc. Concreet betekent dit het volgende:

 • Je vormt samen met collega’s die ook recent gestart zijn 1 groep, je maakt dus ook kennis met collega’s van andere teams en andere locaties.

 • Je volgt trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap. Je ontwikkelt hierin vaardigheden die voor de rest van je carrière zeer waardevol zijn!

 • Met de groep houden we intervisie sessies, we leren zo van en met elkaar.

 • Je maakt kennis met alle xxllnc producten, zo leer je ons bedrijf steeds een beetje beter kennen.

Vereisten

Over jou

Naast leergierig ben je resultaatgericht en denk je proactief mee.

Je wilt graag de vaardigheden die je hebt geleerd tijdens je studie of bij een vorige werkgever nog verder ontwikkelen. Je vindt steeds betere manieren om jezelf en onze organisatie vooruit te helpen. Je zoekt kansen en weet deze, uiteraard met hulp waar nodig, om te zetten in concrete oplossingen. Je bent pas afgestudeerd of hebt minder dan 2 jaar werkervaring en zoekt een vliegende start bij een groeiend IT bedrijf!


Onze beloftes

Bij het programma horen natuurlijk passende arbeidsvoorwaarden. De duur van je contract en het salaris kan verschillen per functie en wordt natuurlijk tevens bepaald aan de hand van de ervaring die je al hebt. Dit wordt met je besproken in de sollicitatieprocedure.


 • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op een van de xxllnc kantoren, zoals Eindhoven en Haarlem) waar we jouw visie en input waarderen;

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven om daar nóg beter in te worden;

 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttreding procedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy.


Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67 of 06 - 59 86 35 80).

 • Landelijk
Open Sollicitatie
Fulltime / Parttime

of

 • Landelijk
Open Sollicitatie
Fulltime / Parttime
Vacatures