Overslaan naar content

Topdesk consultant

AmsterdamConsultancy

Functieomschrijving

Ben jij analytisch sterk en ga jij geen technische uitdaging uit de weg? Dan bij jij de Topdesk consultant die wij zoeken!


Over de rol

Voor een tijdelijke opdracht zijn wij op zoek naar een Topdesk consultant om xxllnc te helpen het gebruik van Topdesk te optimaliseren. Deze opdracht zal in nauwe samenwerking met de support leads worden uitgevoerd.


Werkzaamheden:

  • Herinrichten van Topdesk

  • Topdesk implementeren

  • Migreren van enkele bestaande support systemen naar Topdesk

Vereisten

Over jou

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Je bent analytisch;

  • Je hebt ervaring in Topdesk implementaties en migraties;

  • 2 dagen in de week beschikbaar voor de duur van 6 maanden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan de vorm van consultancy en detachering.


Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en de ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67 of 06 - 59 86 35 80)

Amsterdam
Consultancy
Fulltime / Parttime, ZZP

of

Amsterdam
Consultancy
Fulltime / Parttime, ZZP
Vacatures