Overslaan naar content

Stage

  • landelijk
Stagiairs

Functieomschrijving

Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage? Neem dan een kijkje bij xxllnc! Wij hebben geregeld ruimte voor stagiaires op allerlei verschillende gebieden, op verschillende vestigingen verspreid over Nederland.


Wie zijn wij?

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Opdracht mogelijkheden

xxllnc biedt verschillende stagemogelijkheden aan in de richting van consultancy, development, informatiebeveiliging, innovatie, HR, procesverbetering, etc.

Doordat xxllnc continu in beweging is, ontstaan er regelmatig nieuwe mogelijkheden. Mochten bovenstaande aspecten niet aansluiten bij jouw ideeën of wensen, dan kijken we naar andere mogelijkheden!

Vereisten

Onze beloftes

  • Binnen xxllnc vinden wij jouw ontwikkeling erg belangrijk, om die reden wordt je actief gecoacht;

  • Gezellig team waar we jouw visie en input waarderen;

  • Mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken (onze HQ’s zijn in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo en Veenendaal);

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid, een marktconforme stagevergoeding en afhankelijk van de opdracht een laptop.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Solliciteer

Ben je op zoek naar een afwisselende stage of zoek je een uitdagende afstudeeropdracht? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67 of 06 - 59 86 35 80).

  • landelijk
Stagiairs
Stage

of

  • landelijk
Stagiairs
Stage
Vacatures