Skip to content

WOZ Taxateur Formele Bezwaarafhandeling (open tot 27-6)

RemoteNederland, Noord-Holland, PurmerendWOZ/Belastingen

Functieomschrijving

Organisatie
Gemeente Purmerend is volop in beweging. De laatste jaren zijn we succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden waarin onze inwoners centraal staan. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met je collega’s vinden we belangrijk.

De gemeente Purmerend is sinds 2014 ambtelijk gefuseerd met de gemeente Beemster. Dit houdt in dat we ook taken voor Beemster uitvoeren. Per 1 januari 2022 gaan de gemeenten Purmerend en Beemster (bestuurlijk) fuseren.

Opdracht
Wij zijn opzoek naar een WOZ taxateur bezwaarafhandeling woningen. Met een kleine groep van vijf taxateurs binnen team GEO-informatie, zijn wij een jong en resultaat gericht team dat gezamenlijk zorgt voor de jaarlijkse vaststelling van de WOZ-waarden binnen gemeente Purmerend. Om dit team te ondersteunen zijn wij opzoek naar een WOZ-Taxateur die zelfstandig werkt en verantwoordelijk is voor de bezwaarafhandeling omtrent de WOZ waarde van woningen van burgers uit Purmerend. Jouw taak is het taxatie technische afhandelen van WOZ-bezwaarschriften in Gouw7.

Vereisten

Vereisten / knock-outcriteria
1. In het bezit van een WOZ Taxateur diploma;
2. Aantoonbare werkervaring met de formele afhandeling van WOZ bezwaarschriften (benoem dit duidelijk in het cv);

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met de formele afhandeling van WOZ bezwaarschriften (benoem dit duidelijk in het cv) (40 punten);
4. Aantoonbare werkervaring in overleggen met bewoners (benoem dit duidelijk in het cv) (20 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met Gouw 7 (40 punten);

of

vacatures