Skip to content

Traineeship xxllnc IT Consultancy

Amsterdam / Veenendaal / Hengelo / EindhovenTraineeship

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een manier om je carrière in de IT te starten of een boost te geven? Schrijf je in en start in september met het xxllnc IT consultancy traineeship!

Bij xxllnc maken we slimme apps voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening.

Misschien ga jij dan straks wel aan de slag als consultant die ons zaaksysteem inricht voor klanten of ben je aan het einde van het traineeship allesweter als het gaat om de Omgevingswet en de applicaties die wij op dit gebied leveren. Alles is mogelijk!


Hoe ziet het traineeship eruit?

Het traineeship duurt in totaal 9 maanden, waarbij je 40 uur per week inzetbaar bent. De eerste maand staat volledig in het teken van kennismaken met xxllnc, wat inhoudt dat je:

 • een aantal dagen meeloopt op verschillende afdelingen;

 • samen met mede-trainees trainingen volgt en start met een eerste opdracht.

Zit de eerste maand erop? Dan bepalen we voor het vervolg van het traineeship samen met jou wat de meest passende plek zou zijn binnen onze organisatie.


Vanaf de tweede maand tot het einde van het traineeship, heb je iedere twee weken een trainingsdag. Tijdens deze dag besteed je de helft van je tijd aan een training, en de andere helft aan een casus of interne opdracht. De overige dagen werk je volop mee binnen xxllnc.

Naast het leren kennen van onze producten en je vakinhoudelijke ontwikkeling, vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk! We koppelen je daarom aan een buddy, die jou hierin persoonlijk gaat begeleiden door middel van coachingssessies. Ook bieden we verschillende groepstrainingen aan.

Vereisten

Over jou

Je bent nog lang niet uitgeleerd maar het hebben van een vast inkomen vind je nu ook belangrijk.
Naast ontzettend leergierig, ben je ook resultaatgericht, denk je (pro)actief mee en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt het leuk om bij onze klanten aan tafel te zitten en ze een stap verder te helpen. Als consultant zit je regelmatig in de auto, reizen is voor jou geen probleem en uiteraard houden wij rekening met je woonplaats. 

Ervaring in IT is voor dit traineeship niet nodig. Wel heb je:

 • MBO-4 of HBO werk- en denkniveau;

 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

 • een rijbewijs.;


Onze beloftes:

 • Een goed salaris van €2500,- bruto per maand;

 • Een mobiliteitsbudget;

 • De kans om je verder te ontwikkelen door middel van onze trainingen;

 • Een goede aanvulling op je cv;

 • Een toffe werkplek op een van onze kantoren in Veenendaal, Eindhoven, Hengelo of Amsterdam. Al kan thuiswerken natuurlijk ook;

 • Op onze hoofdkantoren hebben we vers fruit, lekkere snacks, drankjes en wekelijks een broodje.


Is dit traineeship helemaal wat voor jou? Solliciteer dan direct! We maken graag kennis met je tijdens een kopje koffie of thee op één van onze vestigingen of digitaal.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67).

Amsterdam / Veenendaal / Hengelo / Eindhoven
Traineeship
Fulltime / Parttime

of

Amsterdam / Veenendaal / Hengelo / Eindhoven
Traineeship
Fulltime / Parttime
Vacatures