Skip to content

Traineeship xxllnc Consultancy

LandelijkTraineeship

Functieomschrijving

Ben je net afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd? En zie jij werken gecombineerd met leren nu dan ook als de perfecte combinatie? Schrijf je in voor het xxllnc consultancy traineeship!

Misschien ga jij dan straks wel aan de slag als consultant die ons zaaksysteem inricht voor klanten, ben je aan het einde van het traineeship allesweter als het gaat om de Omgevingswet en de applicaties die wij op dit gebied leveren, of word je taxateur binnen ons team Belastingen. Alles is mogelijk!


Hoe ziet het traineeship eruit?

Het traineeship duurt in totaal 9 maanden, waarbij je 40 uur per week inzetbaar bent. De eerste maand staat volledig in het teken van kennismaken met xxllnc, wat inhoudt dat je:

 • een aantal dagen meeloopt op verschillende afdelingen;

 • samen met mede-trainees trainingen volgt en start met een eerste opdracht.

Zit de eerste maand erop? Dan bepalen we voor het vervolg van het traineeship samen met jou wat de meest passende plek zou zijn binnen onze organisatie.


Vanaf de tweede maand tot het einde van het traineeship, heb je iedere twee weken een trainingsdag. Tijdens deze dag besteed je de helft van je tijd aan een training, en de andere helft aan een casus of interne opdracht. De overige dagen werk je volop mee binnen xxllnc.

Naast het leren kennen van onze producten en je vakinhoudelijke ontwikkeling, vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk! We koppelen je daarom aan een buddy, die jou hierin persoonlijk gaat begeleiden door middel van coachingssessies. Ook bieden we verschillende groepstrainingen aan.

Vereisten

Over jou

Je bent nog lang niet uitgeleerd, maar nu jij je studie hebt afgerond, is het hebben van een vast inkomen wel belangrijk geworden. Naast ontzettend leergierig, ben je ook resultaatgericht, denk je (pro)actief mee en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. En omdat we klanten hebben door heel Nederland, reis je als consultant behoorlijk wat af. Voor jou is dat geen enkel probleem.

Een specifieke vooropleiding voor dit traineeship niet nodig is. Wel heb je:

 • HBO werk- en denkniveau;

 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

 • een rijbewijs.;

 • een lege agenda vanaf 22 mei 2023, zodat je met het traineeship kunt starten.


Onze beloftes:

 • Een goed salaris van €2500,- bruto per maand;

 • Een mobiliteitsbudget;

 • De kans om je verder te ontwikkelen door middel van onze trainingen;

 • Een goede aanvulling op je cv;

 • Een toffe werkplek op een van onze kantoren in Veenendaal, Eindhoven, Hengelo of Amsterdam. Al kan thuiswerken natuurlijk ook;

 • Op onze hoofdkantoren hebben we vers fruit, lekkere snacks, drankjes en wekelijks een broodje.


Is dit traineeship helemaal wat voor jou? Solliciteer dan direct! Vrijdag 14 april staan de selectiegesprekken gepland. Wanneer je pas vanaf september beschikbaar bent, nodigen wij je ook uit om te solliciteren!


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67).

Landelijk
Traineeship
Fulltime / Parttime

of

Landelijk
Traineeship
Fulltime / Parttime
Vacatures