Overslaan naar content

Tester

HaarlemDevelopment

Functieomschrijving

Word jij blij van het schrijven van testplannen en -scripts? En enthousiast van het testen vanuit het perspectief van de gebruiker? Ga je altijd voor functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van webbased applicaties? En zit jij barstensvol frisse energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over de rol

Als tester bij xxllnc Sociaal heb je een veelzijdige baan. Je beschrijft en werkt testscripts uit voor de verschillende onderdelen van onze applicaties. Je beoordeelt vanuit gebruikersperspectief of een functioneel ontwerp sluitend is. En je test onze producten vanuit dat perspectief. Daarnaast zoek je naar verbeterpunten in onze producten en de manier waarop ze worden gebruikt. Dit doe je door het gebruik te analyseren, eventueel op locatie. Ook analyseer je bugs en (derdelijns)meldingen. En dan schrijf je ook nog configuratiescripts. Je zult je dus niet vervelen.

Vereisten

Over jou

Je hebt organisatietalent, oog voor detail en goede analytische vaardigheden. Verder ben je geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen (Zorg & Welzijn, Werken naar vermogen, E-overheid). Als teamspelers vinden we het bij xxllnc Sociaal belangrijk dat iemand bij ons past. Ben jij ook enthousiast, energiek, betrokken én deskundig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Daarnaast beschik je over:

  • HBO of WO werk- en denkniveau;

  • een TMap-certificaat (Test Engineer) of bent bereid dit te behalen;

  • ervaring met relationele databases is een pré. Dat geldt ook voor kennis van SQL/XML/SOAP UI/Selenium;


Onze beloftes

  • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op ons kantoor in Haarlem en Amsterdam) waar we jouw visie en input waarderen. Vanaf juli 2024 zal het kantoor in Haarlem volledig verhuizen naar ons kantoor in Amsterdam.

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden;

  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons:

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering.


Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67 of 06 - 59 86 35 80).

Haarlem
Development
Fulltime / Parttime

of

Haarlem
Development
Fulltime / Parttime
Vacatures