Skip to content

Tendermanager

AmsterdamSales

Functieomschrijving

Weet jij als geen ander hoe je overheidsorganisaties kunt overtuigen van onze expertise zodat we hun opdrachten mogen uitvoeren? En haal je energie uit het schrijven en redigeren van teksten? Voor ons sales team zijn wij op zoek naar een enthousiaste tendermanager!


Over de rol 

Als junior tendermanager ben je verantwoordelijk voor het opstellen van aanbestedingen op basis van de aangeleverde input. Dit doe je voor verschillende teams (bedrijven) binnen xxllnc. In totaal bestaat het team uit 4 collega tendermanagers die jou op de juiste manier gaan begeleiden. Zo kun jij stap voor stap in je rol groeien. Door actief bezig te zijn met het schrijven en redigeren van teksten, weet je steeds beter een overtuigend verhaal te vertellen. Gemiddeld werk je mee aan 2 aanbestedingen per maand. Voor iedere aanbesteding wordt een projectteam samengesteld, zodat we samen tot een winnend voorstel komen!

Werkzaamheden:

 • Volledig doorgronden van het aanbestedingsproces.

 • Bewaken van deadlines zodat alles netjes, compleet en op tijd wordt ingeleverd.

 • Structureren en redigeren van alle beschikbare informatie en vragen.

 • Overtuigend en SMART formuleren hoe onze software voldoet aan de (technische) wensen van de klant.

 • Controleren van kwaliteit in de breedste zin van het woord: taal, schrijfstijl, begrijpelijkheid en lay-out.

 • Zelfstandiger worden, zodat jij bij iedere nieuwe aanbesteding de controle pakt en verantwoordelijkheid neemt voor het schrijven van alle teksten.

Vereisten

Over jou

Je voelt je goed in een klein team en haalt energie uit het schrijven en redigeren van teksten. Door jouw overtuigingskracht kun je een aanbestedingstraject succesvol afronden. 


Daarnaast ben je iemand die:

 • HBO+ werk- en denkniveau heeft.

 • graag zelfstandig werkt, maar ook goed in een projectteam kan samenwerken.

 • organisatorisch sterk is en oog heeft voor details.

 • met zijn/haar schrijfvaardigheden als geen ander weet te verwoorden dat wij de enige partij zijn voor de aanbesteding.

We are only looking for candidates who are fluent in Dutch.


Onze beloftes

 • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op kantoor in Amsterdam) waar we jouw visie en input waarderen.

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid.

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden.

 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


Wil je meer weten over de vacature? Dan kun je bellen of appen met Anne Bergsma (06 - 59 86 35 80) en Marloes Oelderink (06 - 52 72 28 67).

Amsterdam
Sales
Fulltime / Parttime

of

Amsterdam
Sales
Fulltime / Parttime
Vacatures