Skip to content

Teamleider Consultancy

landelijkConsultancy

Functieomschrijving

Neem jij altijd iedereen mee op sleeptouw tijdens weekendjes weg? Ben je een doorvrager die geen genoegen neemt met “omdat ik dat zeg”? En vertaal jij in no-time complexe vragen naar simpele oplossingen? Voor ons Consultancy team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ervaren consultant die het team naar een hoger niveau kan tillen.


Over de rol

Als Teamleider Consultancy ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het Consultancy team. Zo groeit het team onder andere dankzij jouw drive en ambitie in omvang én professionaliteit. Dat doe je bijvoorbeeld door concrete, heldere en praktische oplossingen te bieden waar jouw collega's beter van worden. Naast aansturing van het team vind je het ook leuk om zelf mee te werken aan consultancy opdrachten.


 • Plannen en klantgericht adviseren: Je vertaalt de vraag van onze klant naar een (technische) oplossing. Deze vragen zijn niet altijd even duidelijk, omdat klanten niet altijd weten wat er technisch mogelijk is. Gelukkig weet jij dat wel! Het is dan ook aan jou om samen met de klant uit te pluizen welke functionele oplossing het beste past. Vanzelfsprekend zet je het project intern planmatig uit en zorg je voor een tijdige oplevering waardoor je de klant maximaal ontziet.

 • Kennis delen: Als oude rot in het vak deel je graag jouw kennis met andere consultants binnen het team. Jij coacht en begeleidt andere teamleden, zodat de ondersteuning die wij klanten bieden steeds een stukje beter wordt.

 • Verbeteren: Mogelijke uitdagingen zie jij al ver van tevoren aankomen. Nog voordat het een issue wordt, zorg jij ervoor dat er een klant-en-klaar plan ligt dat zonder moeite uitgevoerd of overgedragen kan worden.

 • Prioriteiten stellen: Klanten willen graag zo snel mogelijk hulp. Als teamleider is het aan jou om daarin te faciliteren door de juiste prioriteiten te stellen als het team er zelf even niet uitkomt.

 • Meten is weten: Omdat je weet dat data belangrijk is om het team goed te kunnen aansturen, schrik je niet van cijfers. Ook kun je hiervoor zelf de benodigde data aanleveren en verklaren.

Vereisten

Over jou

Dat jij als teamleider oog hebt voor de mensen in jouw team staat buiten kijf. Je voelt je daarnaast niet alleen verantwoordelijk voor het team en het werk, maar ook voor onze klanten. Elke dag ben je op zoek naar een manier hoe het slimmer en beter kan.

Daarnaast ben je iemand die:


 • beschikt over HBO+ werk- en denkniveau.

 • op dit moment al medior of senior consultant is en klaar is voor een volgende stap.

 • goed kan coachen en ervaring heeft in het leiden van een team (of juist een sterke ambitie heeft om dat te doen en te kunnen).

 • communicatief sterk is, maar ook goed kan luisteren.

 • duidelijke prioriteiten stelt en zich niet gemakkelijk van de wijs laat brengen.

 • ook zelf inhoudelijk aan de slag gaat met consultancy projecten en daarin optrekt met andere teamleden.

 • in ieder opzicht gaat voor het beste resultaat!


Onze beloftes

 • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op een van onze kantoren in Amsterdam, Eindhoven of Hengelo) waar we jouw visie en input waarderen.

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden.

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid.

 • Niet te vergeten: een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.

xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemonlandelijk
Consultancy
Fulltime / Parttime

of

landelijk
Consultancy
Fulltime / Parttime
Vacatures