Skip to content

Teamlead development

LandelijkDevelopment

Functieomschrijving

Kun jij goed multitasken en tegelijkertijd focus houden? Kun jij meerdere ballen hoog houden, wetende dat er eentje valt, maar dan wel de minst belangrijke? Heb jij een passie voor software en wil je een baan met perspectief in een groeiend en bloeiend bedrijf? En ga jij vol energie te werk? Dan zijn zij op zoek naar jou!


Over de rol

Als Teamlead Development ben jij de spin in het web tussen de Product Owner, het developmentteam, het supportteam, accountmanagement en consultancy. Je hoeft je nooit te vervelen, want geen dag is hetzelfde. Jouw werk bij ons is vol afwisseling. Het ene moment adviseer je het developmentteam over technische vraagstukken, het volgende moment bereid je een release voor en daarna bespreek je inhoudelijke punten met support, consultancy en accountmanagement. Daarnaast waarborg je de kwaliteit van de op te leveren tickets. Je maakt duidelijke afspraken met alle partijen en houd hier ook de regie op. Je bent alert op bedreigingen in projecten en je neemt het voortouw als er dingen uitgezocht moeten worden.

Vereisten

Over jou

Je bent gestructureerd, analytisch en nauwkeurig. Je bent een sociale collega en je voelt je thuis in een functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Ook sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel, resultaat- en klantgericht en communicatief vaardig. Je hebt een goed probleemoplossend vermogen, je staat open voor verandering en nieuwe kennis kun je vlot tot nemen.


Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- & denkniveau;

  • Je kunt iets complex, in begrijpbare taal verwoorden;

  • Je hebt een tic voor software;

  • Kennis en ervaring met Agile werken en van Scrum;

  • Kennis van Python is een pré.


Onze beloftes

  • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op een van onze kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo en Veenendaal) waar we jouw visie en input waarderen;

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven om daar nóg beter in te worden;

  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering.


Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67 of 06 - 59 86 35 80).

Landelijk
Development
Fulltime / Parttime

of

Landelijk
Development
Fulltime / Parttime
Vacatures