Overslaan naar content

Systeembeheerder

 • Landelijk
Support

Functieomschrijving

Heb jij al een aantal jaren ervaring als systeembeheerder en wil je een volgende stap maken in je carrière? Voor ons Workspace team zijn wij op zoek naar een enthousiaste systeembeheerder!


Over de rol

Je bent als systeembeheerder verantwoordelijk voor de kantoorautomatisering van onze groeiende organisatie. Vanuit je uitvalsbasis in Amsterdam help je collega's door het hele land.


Je belangrijkste taak is het inrichten en beheren van de software en hardware voor al onze collega's. Het workspace team zorgt dat er fijne en veilige systemen zijn waar alle collega's zelfstandig ("self service") mee kunnen werken. Je hebt een breed en divers takenpakket. De ene dag help je met het veilig configureren van nieuwe software, de andere dag help je collega's met technische problemen, de uitgifte van laptops, of zorg je dat de wifi op een nieuw kantoor goed wordt uitgerold. Sommige van onze teams werken nog met oude processen en systemen. Deze teams help jij stapsgewijs om te integreren in de "xxllnc way of work".


Regelmatig sluiten er nieuwe bedrijven aan bij onze groeiende organisatie. Je stelt samen met die bedrijven vast welke systemen ze gebruiken, welke daarvan uitgefaseerd kunnen worden omdat er al een xxllnc tool voor bestaat, welke processen aangepast moeten worden in het bedrijf om met onze tools te gaan werken en tenslotte voer je de migratie naar onze systemen uit. Hierbij kan gedacht worden aan de e-mailsystemen, file servers voor documenten en code repositories.


Als systeembeheerder ben je veelzijdig bezig. Het combineert korte ondersteuningstaken voor je collega's met uitdagende, langer lopende implementatieprojecten. Je krijgt veel vrijheid om zelf invulling te geven aan je projecten.Daarnaast ben je een interne consultant en projectleider voor alles wat met onze software en hardware te maken heeft. We kiezen daarbij altijd voor moderne oplossingen, niet voor de gebaande paden.

Je werkt ook mee aan het vergroten van self-service door middel van het inrichten van onze kennisbank, het informeren van collega’s over de werking van interne tooling en het verhogen van adoptie van de interne tooling binnen de organisatie.


We bieden veel groeimogelijkheden in verschillende richtingen: het ontwikkelen en beheren van integraties, toegangsbeveiliging, projectmanagement en interne support.

Vereisten

Over jou

Je bent communicatief vaardig en zoekt vanzelf contact met je collega's. Je kan goed zelfstandig werken in een omgeving waar veel kleine vragen voorbij komen. Het lukt je om in die drukke omgeving, samen met je teamleden, de juiste taken op te pakken zonder in details te verzanden. Je hebt een goed probleemoplossend vermogen en je kunt nieuwe kennis over systemen en processen vlot tot je nemen. Je vindt het een leuke uitdaging om je collega's, als interne consultant, goed te helpen.


Daarnaast beschik jij over:

 • een afgeronde IT-opleiding (MBO niveau of HBO) of minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;

 • kennis van: Google Workspace, Gitlab, Atlassian (Jira & Confluence), identity providers (SAML, ADFS), SCIM, OKTA;

 • kennis van Windows, MacOS, Linux;

 • beperkte programmeerkennis, is mooi meegenomen maar niet vereist.Onze beloftes


 • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op ons xxllnc kantoor in Amsterdam) waar we jouw visie en input waarderen;

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven om daar nóg beter in te worden;

 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering.


Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67 of 06 - 59 86 35 80).

 • Landelijk
Support
Fulltime / Parttime

of

 • Landelijk
Support
Fulltime / Parttime
Vacatures