Skip to content

Systeembeheerder

VeenendaalSupport

Functieomschrijving

Heb jij al een aantal jaren ervaring als systeembeheerder en wil je een volgende stap maken in je carrière? Voor ons team Belastingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste systeembeheerder!


Over de rol 

xxllnc heeft een enorme groeiambitie die we realiseren door het overnemen van kleinere bedrijven die goed aansluiten bij onze visie. Ons workspace team is verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van onze interne software en hardware, en het onboarden van nieuw aangekochte bedrijven op deze tools. Veel van de aangesloten bedrijven werken nog met oude processen en systemen. Deze helpen we stapsgewijs om te integreren in de "xxllnc way of work".


Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het overzetten van bedrijven naar de xxllnc omgeving. Je bent een interne consultant voor het nieuwe bedrijf: je stelt samen met het bedrijf vast welke systemen ze gebruiken, welke daarvan uitgefaseerd kunnen worden omdat er al een xxllnc tool voor bestaat, welke processen aangepast moeten worden in het bedrijf om met onze tools te gaan werken en tenslotte voer je de migratie naar onze systemen uit. Hierbij kan gedacht worden aan de e-mailsystemen, file servers voor documenten en code repositories. Het eerste bedrijf valt onder ons Belastingen team. Zij staan te springen om de overstap te maken, maar ze hebben hulp van jou nodig om dat goed te doen.


Als dat allemaal niet al leuk genoeg is werk je ook mee aan het vergroten van self-service door middel van het inrichten van onze kennisbank, het informeren van collega’s over de werking van interne tooling en het verhogen van adoptie van de interne tooling binnen de organisatie.


Binnen xxllnc werken we onder meer met Google Workspace, Slack, TOPdesk, Gitlab, Confluence en Jira. 

Vereisten

Over jou

Je bent communicatief vaardig en voelt je thuis in een functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Je hebt een goed probleemoplossend vermogen en je kunt nieuwe kennis over systemen en processen vlot tot je nemen. Als interne consultant dienen zie jij ook als een leuke uitdaging.


Daarnaast beschik jij over:

  • een afgeronde IT-opleiding (MBO niveau of HBO);

  • minimaal 3 jaar werkervaring;

  • ervaring met migratietrajecten voor kantoorautomatisering, of ruime ervaring met het inrichten van nieuwe kantoorautomatiseringsystemen;

  • ervaring met: identity providers (SAML, ADFS), applicatiebeheer (o.a. Google Workspace, Microsoft365, TOPdesk, Jira, Confluence) en PKI-certificaten.


Onze beloftes

  • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op ons xxllnc kantoor in Veenendaal) waar we jouw visie en input waarderen.

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid. 

  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden.

  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67).

Veenendaal
Support
Fulltime / Parttime

of

Veenendaal
Support
Fulltime / Parttime
Vacatures