Skip to content

Software Developer .Net / C#

Nederland, Utrecht, VeenendaalDevelopment

Functieomschrijving

Wil jij meewerken aan de continuïteit en verdere verbetering van onze oplossingen gericht op belastingen? Ben je communicatief sterk, kun je goed schakelen tussen verschillende lopende projecten en voel je je thuis in een omgeving in ontwikkeling? Lees dan snel verder!


Over de rol

We groeien continu en dat doen we door middel van onze buy & build strategy. Hierdoor zijn wij voortdurend in beweging. Zowel met het vormgeven en optimaliseren van onze interne organisatie, als het vermarkten van onze dienstverlening en producten.


Zo kan jouw dag eruit zien!

Eerst maar even een kop koffie of thee klaarmaken. Al pratend over het weekend of avond ga je zitten en kun je beginnen aan dat waar je écht goed in bent, namelijk software development. In het team werk je aan de geselecteerde product backlog item‘s voor de huidige sprint. Op dit moment hebben we veel focus op het verbeteren van de bestaande applicatie. De functionaliteiten blijven hierbij gelijk, maar het intuïtieve karakter en de performance worden sterk verbetert. Eind dit jaar / begin 2023 gaan we ons ook weer richten op het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten.


Binnen het team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van bestaande en nieuwe producten welke worden gebruikt door collega ’s en een groot aantal gemeentelijke klanten. Je ontwikkelt functionaliteit in C# en maakt gebruik van de nieuwste tools en technologieën. Je werkt bijvoorbeeld aan een nieuwe webapplicatie in ASP.NET MVC en een WCF service op basis van een SQL Server database.


Please don't apply if you are not fluently in Dutch!

Vereisten

Wij zijn op zoek naar junior/medior/senior developers. Wij doen het nét even anders. xxllnc is een bedrijf waar ondernemerschap wordt gestimuleerd; waar je geen werknemer maar medewerker bent. Geen volgzaamheid maar eigenzinnigheid. Een bedrijf dat medewerkers betrekt, ze verantwoordelijk maakt en waarbij je ook contact hebt met de eindgebruiker. Kortom een organisatie waar enorm veel uitdagingen liggen voor een developer!


Je beschikt minimaal over


  • Een afgeronde opleiding Informatica (of soortgelijk) op HBO of WO niveau;
  • Kennis van object oriented software ontwikkeling;
  • Creatief, teamspeler, initiatiefrijk, leergierig en enthousiast.


Onze beloftes
Toffe werkplek (vanuit huis of op 1 van de xxllnc kantoren). Wij leiden je op in de functie, zodat je steeds verder kunt groeien, jezelf kunt ontwikkelen en een inhoudelijke gesprekspartner en adviseur van niveau wordt!

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid (wij werken in zelforganiserende teams waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling & ambitie)
  • Toffe werkplek (vanuit huis of Veenendaal) waar we jouw visie en input waarderen
  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden
  • Pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden
  • Waarschijnlijk start je door corona noodgedwongen met grotendeels thuiswerken. Dat weerhoudt ons er niet van om je een warm welkom te geven en je goed te begeleiden
vacatures