Skip to content

Software developer

Alphen aan den RijnDevelopment

Functieomschrijving

Lijkt het jou tof om een van onze applicaties voor belastingen en basisregistraties verder door te ontwikkelen en te vernieuwen? En wil je graag werken in een klein, specialistisch en gedreven development team? Wij zijn op zoek naar een software developer!


Over de rol

xxllnc Belastingen ontwikkelt software waarmee lokale overheden, zoals gemeenten of samenwerkingsverbanden, hun volledige proces voor belastingen en de bijhouding van basisregistraties kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan het taxeren van WOZ-objecten, het heffen en innen van belastingen en de bijhouding van de BAG (Basisregistratie voor Adressen en Gebouwen).


Als software developer ben je werkzaam in een klein team van developers. Samen met het team ga je onze belastingapplicaties en de basisregistraties applicaties verder doorontwikkelen en vernieuwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het implementeren van nieuwe functionaliteiten op basis van de klantbehoefte of het moderniseren van de app zodat het cloud native wordt. Omdat je veel in contact bent met de andere ontwikkelaars, onze productmanagers en productspecialisten, is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken.

Vereisten

Over jou

Jij bent niet bang voor een uitdaging. Je bent goed in staat vraagstukken helder te krijgen en vervolgens te voorzien van een passende oplossing.


Verder beschik je over:

  • Afgeronde HBO opleiding in ICT;

  • Ervaring met .NET, C#, HTML/CSS, ASP.NET, Linq, Javascript en MSSQL, Oracle database;

  • Ervaring met databases of de bereidheid je hierin te verdiepen;

  • Ervaring met Agile/ Scrum/ Kanban werken is een pré.


Onze beloftes

  • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis of op ons kantoor) waar we jouw visie en input waarderen;

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden;

  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingen;


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering.


Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67 of 06 - 59 86 35 80).

Alphen aan den Rijn
Development
Fulltime / Parttime

of

Alphen aan den Rijn
Development
Fulltime / Parttime
Vacatures