Skip to content

Projectmanager Opleiding & Ontwikkeling

Nederland, Overijssel, HengeloHR & Recruitment

Functieomschrijving

Heb jij organisatietalent? En vind je het leuk om collega’s te helpen het beste uit zichzelf te halen? Voor het Recruitment team zijn wij op zoek naar een projectmanager Opleiding & Ontwikkeling. In deze rol ga jij aan de slag met het ontwikkelen van onze traineeships en het opzetten van de xxllnc Academy.


Over de rol:

Als projectmanager Opleiding & Ontwikkeling geef jij vorm en inhoud aan ons leer- en ontwikkelingsaanbod. Daarvoor ga je aan de slag met het opzetten van de zogenaamde xxllnc Academy. Vanuit de xxllnc Academy bieden we traineeships aan op het gebied van techniek, support en consultancy. Deze traineeships ga je zelf ontwikkelen. Omdat het gaat om een nieuwe rol binnen het bestaande Recruitment team, is er veel ruimte voor eigen ideeën en invulling.

Om ervoor te zorgen dat er ieder half jaar voldoende aanmeldingen zijn, onderhoud je goed contact met hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen. Wanneer de starters eenmaal beginnen, ben jij hun aanspreekpunt.

Vereisten

Voor deze rol zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft met het ontwikkelen, opzetten en managen van nieuwe projecten binnen een organisatie. Bij voorkeur heb je al ervaring met het ontwikkelen van een opleidingsaanbod of het opzetten van een persoonlijk ontwikkeltraject.
Daarnaast ben jij communicatief sterk waardoor je een goed onderbouwd advies kan geven, werk je toe naar een duidelijk doel en resultaat en natuurlijk ben je geinteresseerd in onderwerpen die gaan over leren en ontwikkelen. Ervaring met Learning & Development is een pré. 


Functie eisen:

  • Een relevante afgeronde opleiding op minimaal Bachelor niveau;

  • Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

  • Goed kunnen samenwerken met verschillende teams en mensen, zowel binnen als buiten de organisatie;

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

Je weet jouw advies goed in te zetten en je bent een sterke gesprekspartner op verschillende niveaus.


Onze beloftes:

  • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op een van onze HQ’s in Amsterdam, Hengelo, Veenendaal en Eindhoven) waar we jouw visie en input waarderen;

  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden;

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

  • Een baan voor 24 tot 32 uur per week;

  • Niet te vergeten: een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Over ons:

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en de ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.

xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


of

vacatures