Skip to content

Projectleider

landelijkConsultancy

Functieomschrijving

Heb jij al een aantal jaar werkervaring als software consultant en ben je toe aan een volgende stap met meer verantwoordelijkheid? Binnen xxllnc Belastingen zijn wij op zoek naar een projectleider voor de implementatie van onze software binnen gemeenten!


Over de rol
Het team Belastingen binnen xxllnc specialiseert zich in software en diensten voor het vastleggen en taxeren van onroerend goed en het heffen en innen van gemeentelijke belastingen. Het voormalige TOG Nederland, waar de waarderings- en belastingapplicatie VRiS is ontwikkeld, bestaat zo’n 35 jaar en is sinds een jaar, samen met voormalig concurrent 4Value, onderdeel van xxllnc en vormen nu xxllnc Belastingen.

Als projectleider binnen het team Belastingen ben je verantwoordelijk voor het implementeren van de applicatie xxllnc Heffen+Innen (voorheen VRiS Belastingen) bij klanten en leid je het project van begin tot eind in goede banen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, je zal veel schakelen met de projectleider van de gemeente en natuurlijk het projectteam dat hiervoor is samengesteld.

Vereisten

Over jou

Opdrachten worden veelal via aanbestedingen binnengehaald waarna jij wordt aangehaakt als projectleider. Jij zorgt voor een projectplanning met betrekking tot de implementatie die bestaat uit inrichting, dataconversie, consultancy en trainingen. Omdat je verantwoordelijk bent voor verschillende projecten is het belangrijk dat je overzicht weet te behouden en een sterke gesprekspartner bent op verschillende niveaus.


Daarnaast ben jij iemand met:

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in bijvoorbeeld een consultancy rol en ervaring met het implementeren van software bij klanten;

  • Ervaring binnen de gemeentelijke overheid is een pré;

  • Goede communicatieve en organisatorische skills;

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Onze beloftes

  • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op één van onze xxllnc locaties);

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

  • Doen waar je goed in bent en vooral de ruimte geven daar nóg beter in de worden;

  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden;

  • Beschikking over een leaseauto.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en de ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.

xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


landelijk
Consultancy
Fulltime / Parttime

of

landelijk
Consultancy
Fulltime / Parttime
Vacatures