Skip to content

Project Management Officer (PMO)

VeenendaalWOZ/Belastingen

Functieomschrijving

Heb jij al een aantal jaren werkervaring bij een projectorganisatie? En ben je toe aan een volgende stap om een nieuw projectadministratie systeem te implementeren? Binnen xxllnc Belastingen zijn wij op zoek naar een medior project management officer.


Over de rol

Ons team Belastingen, binnen xxllnc, specialiseert zich in het leveren van software en dienstverlening voor het (modelmatig) waarderen van vastgoed in het kader van de Wet WOZ en het heffen en innen van gemeentelijke belastingen. Ons team Belastingen bestaat uit meer dan 125 professionals, waarvan ongeveer 35 developers en IT consultants en ongeveer 85 taxateurs, juridische medewerkers, gegevensbeheerders en belastingmedewerkers. Als medior project management officer heb je regelmatig contact met de IT consultancy, projectorganisatie en de overige teams.


Als project management officer ben je verantwoordelijk voor het goed organiseren van de gehele projectorganisatie en administratie. Er is een nieuw systeem gekozen waarin jij dit gaat implementeren voor het team Belastingen en vervolgens voor heel xxllnc. Uiteraard doe je dit niet alleen, want je werkt veel samen met de financial- en business controller en team leads van xxllnc Belastingen. Ook heb je als project management officer regelmatig contact met de IT consultants, projectorganisatie en de overige teams. Dit project duurt ongeveer twee jaar, maar omdat xxllnc continu groeit en in beweging is, is het zeker mogelijk om ook andere projecten te vervullen voor verschillende teams.


Werkzaamheden:

 • Implementeren van een nieuwe projectadministratie tool en bijbehorende processen;

 • Opstellen van management rapportages;

 • Ondersteunen bij het optimaliseren en professionaliseren van IT consultancy en projectmanagement;

 • Capaciteitsplanning maken op basis van alle projecten;

 • Facturatie en controle van de urenregistratie; 

 • Gevraagd en ongevraagd advies geven over de organisatie van team Belastingen.

Vereisten

Over jou

 • HBO werk- en denkniveau in de richting van Bedrijfskunde;

 • Je bent een medior en wil graag een volgende stap zetten in je carrière;

 • Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en bent analytisch sterk en resultaatgericht;

 • Je bent een toegankelijk, benaderbaar en een teamplayer; 

 • Je werkt gestructureerd en beschikt over de financiële basisvaardigheden.


Onze beloftes

 • Een gezellige werkplek op ons kantoor in Veenendaal, maar thuiswerken kan ook;

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden;

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden;

 • Perspectief om in de toekomst ook binnen andere teams te werken.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en de ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67).

Veenendaal
WOZ/Belastingen
Fulltime / Parttime

of

Veenendaal
WOZ/Belastingen
Fulltime / Parttime
Vacatures