Skip to content

PHP developer

EindhovenDevelopment

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan het ontwikkelen en vernieuwen van onze applicaties met maatschappelijke relevantie? En wil je graag werken in een klein, specialistisch en gedreven development team? Wij zijn op zoek naar een PHP developer!


Over de rol

xxllnc Sociaal ontwikkelt software voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Denk hierbij aan oplossingen voor schuldenproblematiek, toeleiding naar werk, onderwijs, WMO en de Jeugdzorg. Als PHP developer houd jij je bezig met de applicaties in het onderwijsdomein.


Als PHP developer ben je werkzaam in een team van 4 developers en een tester. Samen met het team ga je onze applicaties verder door ontwikkelen en vernieuwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het implementeren van nieuwe functionaliteiten op basis van de klantbehoefte of nieuwe wet- en regelgeving. Omdat je veel in contact bent met de andere ontwikkelaars, onze productmanagers en specialisten, is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken.

Vereisten

Over jou

Je bent een sociale collega en je voelt je thuis in een functie met veel zelfstandigheid, maar je kunt ook goed in teamverband werken. Daarnaast heb je een goed probleemoplossend vermogen, je staat open voor verandering en nieuwe kennis kun je vlot tot je nemen.


Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Kennis van PHP (OOP/MVC);

  • Bij voorkeur ervaring met het Symfony framework;

  • Kennis van AWS en Docker is een pré.


Ook wanneer je jezelf niet volledig herkent in de vacature of niet geheel voldoet aan de functie-eisen, maar wel enthousiast wordt van deze functie, willen we je vragen om te solliciteren.


Onze beloftes

  • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op ons kantoor in Eindhoven) waar we jouw visie en input waarderen;

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden;

  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling, diverse opleidingsmogelijkheden en keuze uit Windows, MacOS en Linux.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering.


Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67 of 06 - 49 13 13 79).


Eindhoven
Development
Fulltime / Parttime

of

Eindhoven
Development
Fulltime / Parttime
Vacatures