Skip to content

Open inschrijving WOZ Belastingen

OveralWOZ/Belastingen

Functieomschrijving

Wil jij in ons bestand opgenomen worden en benaderd worden voor de meest geschikte vacatures bij de leukste opdrachtgevers? Schrijf je dan in en kom met ons in contact!

Onze recruiters staan dagelijks voor je klaar om de juiste match te maken tussen jou, de opdracht en de opdrachtgevers. We vinden het belangrijk dat jij op je plek zit om zo het beste uit jezelf te halen.

Wie zijn wij?

xxllnc ondersteunt overheidsorganisaties met het behalen van hun doelen door het aanbieden van een volledig netwerk aan apps en ondersteuning via één account. Zo maken we verandering mogelijk in het belang van ons allemaal: een wendbare digitale overheid. Inmiddels bestaat xxllnc uit een grote groep bedrijven en groeien we nog steeds razendsnel. Alles zijn we nu als nieuwe eenheid aan het neerzetten, dat heel veel toffe uitdagingen en kansen tot gevolg heeft. Met andere woorden: kom je voor ons werken, dan bouw je mee aan de xxllnc legacy!

xxllnc Detachering
xxllnc Detachering is een onderdeel van xxllnc en is een samenvoeging van de bedrijven SMQ en Daerom! Wij bestrijken dan ook net als onze deelnemende organisaties meerdere werkgebieden binnen de overheid, zoals Belastingen/WOZ, Burgerzaken, Sociaal Domein, Financiën en Interim Management. Voor ieder wat wils!

Vereisten

Dus, wil jij graag opdrachten uitvoeren waar je écht blij van word? Bij opdrachtgevers waar je écht impact kunt maken? Reageer dan snel door jouw gegevens achter te laten via de knop ‘solliciteren’. Geef bij jouw motivatie aan:

  • Naar welk opdracht (werkgebied) gaat je voorkeur uit?

  • Per wanneer ben je beschikbaar en voor hoeveel uur per week?

  • In welke regio wil jij werken?

Overal
WOZ/Belastingen
In dienst, ZZP

of

Overal
WOZ/Belastingen
In dienst, ZZP
Vacatures