Overslaan naar content

Junior officemanager

AmsterdamOfficemanagement

Functieomschrijving

Kun jij snel schakelen en word je er enthousiast van om zoveel mogelijk op rolletjes te laten verlopen? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team als junior officemanager!


Over de rol
We groeien continu door middel van onze buy-and-build strategie en zijn daardoor voortdurend in beweging. Daarom is het van belang dat we de zaken op de achtergrond goed voor elkaar hebben!


Als junior officemanager maak je deel uit van ons People & Places team en werk je intensief samen met de collega’s van HR. Je bent in deze afwisselende functie verantwoordelijk voor een divers takenpakket waarbij je evenementen plant, secretariële, ondersteunende en administratieve taken uitvoert en ervoor zorgt dat ons hoofdkantoor in Amsterdam er representatief bij staat. Kun je 1 dag per week ook zorgen voor een representatief kantoor in Veenendaal? Dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Vereisten

Over jou

Diverse ballen in de lucht houden? Daar draai jij je hand niet voor om. Je voelt je thuis in een veranderende omgeving en kan snel schakelen. Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent betrokken en nieuwsgierig, werkt secuur en je hebt een hands-on mentaliteit.


Daarnaast beschik je over:

  • tenminste een afgeronde opleiding op MBO niveau op het gebied van Management Assistent, Facilitair Management of iets soortgelijks;

  • je hebt relevante werkervaring of wil erg graag ervaring opdoen;

  • je bent van nature zorgvuldig, behulpzaam en proactief;

  • je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar;

  • de mogelijkheid om 1 keer in de week aanwezig te zijn op ons kantoor in Veenendaal is een pré.

We are only looking for candidates who are fluent in Dutch.


Onze beloftes

  • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op ons kantoor in Amsterdam) waar we jouw visie en input waarderen;

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven om daar nóg beter in te worden;

  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering.


Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook! (Marloes 06 - 52 72 28 67 of Anne 06 - 59 86 35 80).

Amsterdam
Officemanagement
Fulltime / Parttime

of

Amsterdam
Officemanagement
Fulltime / Parttime
Vacatures