Skip to content

.Net Developer

Nederland, Utrecht, KampenDevelopment

Functieomschrijving

Met onze Tercera-GO! software bieden we een slimme mix tussen tussen het bouwen van ideale plansoftware en de (door)ontwikkeling van het DSO. We zijn marktleider binnen ons vakgebied en willen dit natuurlijk blijven!

Wil je werken een klein, specialistisch en gedreven team? Waarbij je onderdeel bent van een organisatie die blijft groeien en werkt op basis van een sociaal organisatiemodel met zelfsturende teams? Lees dan snel verder!


Over de rol

Binnen ons team hebben we 2 belangrijke projecten lopen; enerzijds het ontwikkelen van een nieuw schaalbaar platform voor onze software. Waarbij we kunnen aansluiten op onze centrale cloud omgeving en waar het nieuwe DSO (Digitaal Stelsel Omgevingswet) volledig in geïntegreerd is.


Anderzijds is het van belang om onze huidige omgeving optimaal beschikbaar te houden voor onze gebruikers, met nieuwe functionaliteiten op basis van wetgeving en om nieuwe gebruikers aan te sluiten.

Tercera-GO! wordt nu gebruikt door het Rijk, 140 gemeenten en 12 provincies en het aantal gebruikers blijft groeien!

Jouw werkzaamheden richten zich op de ontwikkeling van zowel de bestaande als nieuwe omgeving. Je richt je aandacht met name op het bouwen van de Tercera API, deze API dient als backend voor onze 2.0 applicaties. En gaat gebruikt worden voor het koppelen met andere apps binnen xxllnc. Ook zul je je bezig houden met het ombouwen van de 1.0 app naar de 2.0 app.

Binnen xxllnc werken we op basis van een sociaal organisatiemodel, met weinig tot geen hiërarchie en veel eigen verantwoordelijkheid.


Please don't apply if you are not fluently in Dutch!

Vereisten

Binnen xxllnc Tercera is er in Nederland een andere backend collega werkzaam en een collega op Front End. Binnen de xxllnc groep zijn andere Development collega’s werkzaam, waar je ook mee kunt sparren.


Verder beschik je over

  • minimaal 1 jaar werk ervaring met .Net of C#
  • Aantoonbare kennis en ervaring met het werken met branches en merge requests (volledig begrip van git hoort hierbij)
  • Ervaring met het maken van restful/soap API’s
  • Kennis van Signal-r en container oplossingen
  • Kennis van het creëren en consumeren van packages


Onze beloftes
Toffe werkplek (vanuit huis of op 1 van de xxllnc kantoren). Wij leiden je op in de functie, zodat je steeds verder kunt groeien, jezelf kunt ontwikkelen en een inhoudelijke gesprekspartner en adviseur van niveau wordt!

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid (wij werken in zelforganiserende teams waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling & ambitie)
  • Toffe werkplek (vanuit huis of Kampen) waar we jouw visie en input waarderen
  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden
  • Pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden
  • Waarschijnlijk start je door corona noodgedwongen met grotendeels thuiswerken. Dat weerhoudt ons er niet van om je een warm welkom te geven en je goed te begeleiden
vacatures