Skip to content

Medewerker Gegevensbeheer

LandelijkWOZ/Belastingen

Functieomschrijving

Beschik jij over bouwkundig inzicht in combinatie met kennis over de WOZ, BK en BAG? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging met afwisseling? Wij zijn op zoek naar een medewerker gegevensbeheer!


Over de rol:

Ons team Belastingen binnen xxllnc is landelijk actief bij verschillende gemeenten op het gebied van Belastingen, WOZ, BK en BAG. Vanuit xxllnc kom jij te werken op diverse projecten en maak jij kennis met verschillende gemeenten. Ons team aan collega gegevensbeheerders is een hecht en gezellig team en bestaat uit collega’s van elk niveau. Hierdoor kunnen vragen veelal intern worden opgelost. Als medewerker gegevensbeheerder zul je een verwerkende / ondersteunende rol vervullen in samenwerking met de taxateurs.


Daarnaast bestaat je takenpakket o.a. uit:

 • BRK mutaties conform Basisregistratie Kadaster, controles kadastrale volledigheid;

 • Het bepalen van primaire objectkenmerken bij het opvoeren van een nieuwe onroerende zaak;

 • Controleren en actualiseren van primaire objectkenmerken bij alle relevante mutaties/gebeurtenissen met betrekking tot een onroerende zaak;

 • Controleren en actualiseren van primaire objectkenmerken op basis van diverse signalen, bijvoorbeeld van betrokken belanghebbenden naar aanleiding van voormeldingen;

 • Controleren en actualiseren van primaire objectkenmerken in het kader van het onderzoeken van domino-effecten bij aangebrachte mutaties;

 • Uitvoeren van gerichte controles op de volledigheid en juistheid van geregistreerde primaire objectkenmerken (Beoordelingsprotocol objectkenmerken) en de consistentie met de gegevens in de Basisregistratie adressen en gebouwen (Beoordelingsprotocol aansluiting BAG).

 • Beschrijven van processen WOZ en gemeentelijke belastingen

 • Werkvoorbereiding en informatie uitwisseling met taxateurs

Vereisten

Over jou:

Je hebt affiniteit met vastgoedinformatie en werkervaring met de wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ), Basisregistratie kadaster (BK) en/of Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Verder beschik je over kennis op het gebied van de Geo-informatie of Geo-ICT en heb je ervaring met implementaties.


Daarnaast heb je:

 • HBO werk- en denkniveau;

 • Aantoonbare ervaring met de gemeentelijke BAG, BK en WOZ applicaties, zoals bijvoorbeeld Vicrea GVR, Neuron, Key2BAG, CGA, GT-BAG, GouwBAG, Key2Belastingen, GouwBelastingen, CiVision, GTWoz, VRiS, 4Woz;

 • Een klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);

 • Een proactieve en resultaatgerichte houding;


Onze beloftes:

 • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op een van onze HQ’s in Hengelo of Veenendaal) waar we jouw visie en input waarderen.

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden.

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid.

 • Niet te vergeten: een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons:

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en de ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


Wil je meer weten over de vacature? Dan kun je bellen of appen met Anne Bergsma (06 - 59 86 35 80) en Marloes Oelderink (06 - 52 72 28 67).

Landelijk
WOZ/Belastingen
Fulltime / Parttime

of

Landelijk
WOZ/Belastingen
Fulltime / Parttime
Vacatures