Skip to content

Medewerker Gegevensbeheer

Nederland, Overijssel, HengeloWOZ/Belastingen

Functieomschrijving

Beschik jij over bouwkundig inzicht in combinatie met kennis van de Wet WOZ en de Wet BAG?

En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging met afwisseling? Wij zijn op zoek naar een ervaren Medewerker Gegevensbeheer.


Over de rol:

Het domein belastingen binnen xxllnc is landelijk actief bij diverse gemeenten op het gebied van Belastingen, WOZ, Burgerzaken, Financiën, BAG, Bouw- & Woningtoezicht, Ruimtelijke Ordening en het brede spectrum van het Sociale Domein zoals klantmanagers werk en inkomen, beleidsmedewerkers en uitkeringsadministrateurs.

Als medewerker gegevensbeheer kom jij te werken in een hecht en gezellig team van collega gegevensbeheerders. Het team bestaat uit collega’s van elk niveau, hierdoor kunnen vragen veelal intern worden opgelost.

Jij gaat je bezighouden met:

 • Adviseren en begeleiden van gemeenten bij de afstemming BAG-WOZ

 • Implementatie wet en Basisregistratie Adressen en Gebouwen

 • Inrichten beheerorganisatie bij gemeenten voor de Basisregistraties Adressen en Gebouwen

 • Beschrijven van processen WOZ en gemeentelijke belastingen


Vanuit xxllnc kom jij te werken op diverse projecten en maak jij kennis met verschillende gemeenten.

Vereisten

Over jou:

Jij hebt affiniteit met vastgoedinformatie en werkervaring met de wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ) en/of Basisregistratie Adressen en Gebouwen )BAG). Verder beschik je over kennis op het gebied van de Geo-informatie of Geo-ICT en heb je ervaring met implementaties.


Functie eisen:

 • HBO werk- en denkniveau;

 • Een klantgerichte houding, een open wijze van communiceren en goede contactuele eigenschappen (mondeling en schriftelijk);

 • Een proactieve en resultaatgerichte houding;

 • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken;


Onze beloftes:

 • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op een van onze HQ’s in Hengelo of Veenendaal) waar we jouw visie en input waarderen.

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden.

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid.

 • Niet te vergeten: een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Over ons:

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en de ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemonof

vacatures