Skip to content

Medewerker Bestandsbeheer Sociaal Domein (open tot 10 juli)

Nederland, Noord-Brabant, BredaPubliekszaken

Functieomschrijving

  • Startdatum 1-8-2022
  • Einddatum 1-8-2023
  • Optie tot verlenging
  • Aantal uur per week 36,00

Als Medewerker Bestandsbeheer heb jij dé kans om samen met jouw team het verschil te maken voor inwoners van onze stad. Midden in het hart van het sociale domein met de uitdaging om snel te innoveren. een team dat de ruggengraat van de integrale toegang in het sociale domein vormt. een afdeling die het definitieve verschil maakt, want jouw team zorgt er voor dat de klant uiteindelijk echt die uitkering, toeslag, bijdrage etc. op zijn rekening krijgt. En dat is een zeer cruciale stap in de totale keten met veel impact voor de individuele burger. een speelveld dat continu in ontwikkeling is en waarbij je als geen ander kan mee bewegen. een afdeling die continu probeert de vraag van de burger goed te verstaan en te vertalen naar aanpassingen van onze werkprocessen. Hoe kunnen we het nog beter laten aansluiten bij de inwoners van onze stad. Hierbij zal het nodig zijn om buiten bestaande kaders te denken en een oog voor innovatie te hebben.

Team Uitkeringenbeheer is een bevlogen team, dat zich bezighoudt met vrijwel alle voorkomende licht juridisch, administratieve werkzaamheden met betrekking tot het beheer van bijstandsuitkeringen. Het team is onderverdeeld in zes clusters: Bestandsbeheer, Productiesturing, Debiteurenbeheer, Beslag, Wet op de Lijkbezorging & Verhaal en Werkvoorbereiding PW. Binnen het cluster bestandsbeheer is een tijdelijke vacature vacant voor een Administratief Medewerker D. Deze is belast met de volgende taken: Inhouding m.b.t. collectieve ziektekostenverzekering. Verwerken van ontvangst betalingen op de tussenrekening ter aflossing van openstaande vorderingen. Verwerken van retour betalingen op de tussenrekening. Verwerken van betalingen bijzondere bijstand. Verwerken van tussentijdse betalingen. Verwerken van administratieve beëindiging Bredapas. Mutatie van debiteuren op aanlevering van cluster Debiteurenbeheer. Behandelen van terugbelverzoeken.

De ideale kandidaat is jong van geest, leergierig, flexibel, veranderingsgezind, gericht op samenwerken, initiatiefvol, weet van aanpakken en heeft een positieve basishouding waarbij hij/zij verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar eigen ontwikkeling. Verder heeft hij/zij (enige) kennis van de Participatiewet en de applicatie Suite.

Vereisten

  • Minimaal Mbo4 niveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring als medewerker in de uitkeringsadministratie en het systeem Suite
  • Kennis van de participatiewet, de bijbehorende wet- en regelgeving en kennis van specifieke processen
  • Bij voorkeur meer dan 2 jaar ervaring als medewerker uitkeringsadministratie.

of

vacatures