Skip to content

Marketing en communicatiespecialist

AmsterdamMarketing & Communicatie

Functieomschrijving

Ben jij helemaal thuis in de wereld van marketing, zowel online als offline? En lijkt het je tof jouw kennis en ervaring in te zetten om samen met ons de markt te veroveren? Wij zijn op zoek naar een marketing & communicatiespecialist.

Over de rol

Word jij gelijk blij van een opdracht als het in de markt zetten van ons bedrijf en apps? Mooi! In deze rol focus jij je namelijk niet op één specialisme, maar breng je meerdere disciplines samen:

 • Promoten van onze apps en bijbehorende ondersteuning door inzet van verschillende (online) kanalen en concepten.

 • Opzetten van online campagnes en webinars (in samenwerking met sales).

 • Schrijven en optimaliseren van content (waarbij je rekening houdt met keywords/SEO), zoals posts voor social media berichten, blogs, mailings en persberichten.

 • Meewerken aan het opstellen van een krachtig communicatieplan, waarin jij verantwoordelijk bent voor de digital marketing strategie.

 • Het begeleiden en ondersteunen van een (toekomstige) junior collega bij het uitrollen van marketingprojecten.

Vereisten

Over jou

Eindeloze doelgroepanalyses, flyers en A4tjes vol met SMART geformuleerde communicatiedoelstellingen; daar doe jij niet aan. Overigens wel aan het meetbaar maken van je inspanningen door middel van KPI's. Je bent een hands-on communicatiepro die al minimaal 3 jaar ervaring heeft in het (online) marketing vak en weet van aanpakken. Daarnaast vind je catchy schrijven niet alleen leuk, maar ben je er ook echt goed in.


Daarnaast ben jij:

 • iemand met kennis van digital marketing, social media marketing, SEO, SEA en Google Analytics / Matomo.

 • stressbestendig (snel schakelen en ad hoc klusjes kunnen handelen).

 • de expert in je vak: iemand die gaat voor kwaliteit en overtuigt vanuit inhoudelijke argumenten.

 • gewend aan het hebben en nemen van veel eigen verantwoordelijkheid.

 • een teamplayer die goed kan samenwerken met verschillende disciplines, maar ook graag zelfstandig werkt en op eigen kracht iets kan uitzoeken.

We are only looking for candidates who are fluent in Dutch.


Onze beloftes

 • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op ons kantoor in Amsterdam) waar we jouw visie en input waarderen.

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid.

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden.

 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


Wil je meer weten over de vacature? Dan kun je bellen of appen met Anne Bergsma (06 - 59 86 35 80) en Marloes Oelderink (06 - 52 72 28 67).

Amsterdam
Marketing & Communicatie
Fulltime / Parttime

of

Amsterdam
Marketing & Communicatie
Fulltime / Parttime
Vacatures