Skip to content

Juridisch adviseur WOZ Bezwaarschriften

Sint-OedenrodeWOZ/Belastingen

Functieomschrijving

Zie jij het als een uitdaging om bezwaarschriften tegen de WOZ zo goed mogelijk af te handelen? En ben jij als starter op zoek naar een baan met eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Voor ons team Belastingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste juridisch adviseur WOZ.


Over de rol

xxllnc bestaat uit 5 teams die focus hebben op het maken van slimme, schaalbare apps voor de semi-overheid. Een van deze teams is xxllnc Belastingen, dat software ontwikkelt waarmee lokale overheden hun volledige belastingproces kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan het taxeren van WOZ-objecten of het heffen en innen van belastingen. Naast software levert het team ook (structureel) ondersteuning door inzet van professionals, zowel via detachering als op projectbasis.


Als juridisch adviseur ben je verantwoordelijk voor het behandelen van de bezwaarschriften tegen de WOZ-waarde nadat de taxateur de grieven tegen de WOZ-waarde heeft beoordeeld. Hierna stel je ook een voor beroep vatbare beslissing (uitspraak) op. De wat ‘eenvoudige’ uitspraken schrijf je vrijwel meteen zelfstandig. Daarnaast leer je hoe je onze gemeentelijke klanten kunt adviseren over het inrichten van werkstromen, zodat je aan het einde van het eerste jaar als WOZ-consultant aan de slag kunt.


Jouw werkzaamheden voer je de ene keer uit bij een van onze klanten wanneer je gedetacheerd wordt, terwijl je de andere keer juist op projectbasis werkt vanuit huis of op kantoor. Wanneer je start, word je de eerste maanden begeleid en opgeleid door ervaren juridisch medewerkers en WOZ-taxateurs. Dit gebeurt vanuit onze “hub” voor de regio Zuid Nederland op ons kantoor in Sint- Oedenrode.Vereisten

Juridische vraagstukken uitpluizen vind je niet alleen leuk, je bent er ook goed in. Daarin ga je nauwkeurig te werk om te achterhalen wat wel en niet juist is en kun je ook goed uitleggen waarom een bepaald besluit genomen wordt. Als net afgestudeerde ben je ambitieus en wil je graag het beste uit jezelf halen. Je staat er dan ook voor open om van andere collega’s te leren.


Daarnaast ben je iemand die:

 • beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;

 • een net afgeronde opleiding heeft op het gebied van Recht, Vastgoed & Makelaardij of Bedrijfskunde;

 • interesse heeft in bedrijfskunde en IT;

 • goed overweg kan met Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint);

 • ingediende bezwaren, ook die van professionele bezwaarmakers, goed kan begrijpen;

 • communicatief en taalkundig sterk is, zowel mondeling als schriftelijk;

 • nauwkeurig werkt en daarin aandacht heeft voor details.


Onze beloftes

 • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op een van onze kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Sint Oedenrode, Hengelo of Veenendaal) waar we jouw visie en input waarderen;

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden;

 • Doorgroeimogelijkheden: ontwikkel je verder tot consultant, projectleider of taxateur;

 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67).

Sint-Oedenrode
WOZ/Belastingen
Fulltime / Parttime

of

Sint-Oedenrode
WOZ/Belastingen
Fulltime / Parttime
Vacatures