Skip to content

Junior WOZ-taxateur regio Eindhoven

EindhovenWOZ/Belastingen

Functieomschrijving

JUNIOR WOZ-TAXATEUR

FUNCTIEOMSCHRIJVING
xxllnc belastingen levert onderscheidende apps die de heffing van belastingen makkelijker, sneller en efficiënter maken. Met de app xxllnc Waarderen voeren we voor diverse gemeentelijke organisaties taxatieprojecten op het gebied van de Wet WOZ uit.

Vanwege de groei van het aantal projecten zijn wij op zoek naar aanstormend taxatietalent. Ben jij bereid om je verder te ontwikkelen, weet je van aanpakken én lijkt het je leuk om te werken met het meest geavanceerde modelmatige waardebepalingssysteem in de markt?

Zoek dan niet verder en ga met ons deze uitdaging aan!

Over de rol

Vanuit onze vestigingen in Heerenveen, Hengelo, Sint-Oedenrode, Veenendaal en Zoeterwoude voeren we landelijk een groot aantal taxatieprojecten uit. Deze taxatieprojecten zijn zeer divers qua aard en omvang en kunnen variëren van bijvoorbeeld het (modelmatig) waarderen van alle woningen en niet-woningen binnen een gemeente en het taxatietechnisch afhandelen van bezwaarschriften tot het individueel waarderen van industriële complexen of pretparken en het verdedigen van de waarde bij de rechtbank.

Binnen xxllnc Belastingen vinden wij jouw ontwikkeling erg belangrijk, om die reden koppelen wij je aan een senior taxateur die je de ‘fijne kneepjes’ van het vak bijbrengt. Vrij snel krijg je de mogelijkheid om zelfstandig woningen te waarderen en bezwaarschriften tegen de hoogte van de WOZ-waarde af te handelen. Het hierboven beschreven traject zorgt er voor dat je zelf bepaalt hoe snel jij jezelf ontwikkelt tot een professional.

We hoeven je niet uit te leggen dat nauwkeurig werken en het kunnen beargumenteren van de door jou gemaakte keuzes horen bij jouw rol als (junior) taxateur. Omdat je contact hebt met diverse vastgoedeigenaren zijn mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden van belang.

Vereisten

VEREISTEN

Over jou

Vanzelfsprekend heb je affiniteit met (het rekenen met) cijfers. Daarnaast ben je zorgvuldig, heb je een enthousiaste en gedreven werkhouding en denk je oplossingsgericht. Je bent daarnaast bereid om te leren.

Je brengt mee

 • Afgeronde Bachelor opleiding, bijvoorbeeld Vastgoed & Makelaardij (of vergelijkbaar)
 • 0 tot 2 jaar relevante stage- en/of werkervaring
 • Bereidheid om jezelf verder te ontwikkelen
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Cijfermatig inzicht
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig, van nature enthousiast, en uiteraard nauwkeurig en flexibel

Onze beloftes

 • Een toffe werkplek op één van onze vestigingen met uiteraard de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken (inclusief thuiswerkvergoeding)
 • Diverse interne en externe opleidingen
 • De mogelijkheid om door te groeien naar taxateur woningen, taxateur niet-woningen, specialistisch taxateur of projectleider
 • Bij gebleken geschiktheid; opleiding tot Register Taxateur (NRVT)
 • Een marktconform (start)salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden (oa. 27 vakantiedagen) en een leaseauto met de mogelijkheid tot privé gebruik of een mobiliteitsbudget

Solliciteer meteen!

Via onderstaand formulier stuur je je sollicitatie direct naar xxllnc.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij Manager Taxaties Michaël Wiese (michael.wiese@exxellence.nl of 06 423 11 934). Voor vragen over de procedure of over xxllnc Belastingen kun je terecht bij Nick Overbeek via nick.overbeek@exxellence.nl of 06 - 11 35 10 16.


Eindhoven
WOZ/Belastingen
In dienst, ZZP
Eindhoven
WOZ/Belastingen
In dienst, ZZP
Vacatures