Skip to content

Junior Corporate Recruiter

Nederland, Overijssel, HengeloHR & Recruitment

Functieomschrijving

Wil jij meewerken aan het opbouwen van recruitment binnen xxllnc? Samen met je senior collega de beste kandidaten selecteren, employer branding vormgeven en het recruitment systeem verder uitrollen binnen de organisatie. Voel je je thuis in een bedrijf in opbouw, weet je van aanpakken (en loslaten) en kun je anticiperen op een constant veranderende omgeving? Lees dan snel verder!Over de rol

We groeien continu door middel van onze buy-and-build strategie en zijn daardoor voortdurend in beweging. Naast buy-and-build is het ook van belang dat we autonoom blijven groeien en de verschillende strategische doelgroepen op de voet volgen. Denk hierbij o.a. aan vacatures binnen ons commerciële team, consultancy en IT.


Je bent onderdeel van het HR team en je gaat jezelf ontwikkelen tot een allround recruiter. Je takenpakket richt zich op o.a. het inplannen van afspraken met kandidaten, vacatures live zetten op onze website, kandidaten benaderen via linkedin en sollicitanten opnemen in procedure. Daarnaast word je verantwoordelijk voor het schrijven van vacatureteksten, het sourcen van goede kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken.


Je werkt intensief samen met je collega's van HR en business teams.  Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en heb je de vrijheid om de functie in te richten zoals deze  bij jou past en jij het beste uit jezelf haalt!
Vereisten

Je voelt je thuis in een veranderende omgeving en je staat open om te leren en jezelf te ontwikkelen in het vak. Je denkt mee over verbeteringen en doet suggesties op lopende onderwerpen. Je bent zelfstandig, analytisch en creatief!


Functie eisen:

  • Je beschikt over minimaal Bachelor werk & denk niveau
  • Je ervaring binnen arbeidsbemiddeling, dit is een pré en geen must
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en minimaal een goede beheersing van de Engelse taal.

We are only looking for candidates who are fluent in Dutch.


Onze beloftes

  • Gezellige werkplek op ons kantoor in Hengelo waar we jouw visie en input waarderen
  • Doen waar je goed in bent en je vooral de ruimte geven om daar nog beter in te worden
  • Uitgebreide lunches, genoeg bier en een super werkuitrusting
  • Niet te vergeten: een goed salaris!


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon

vacatures