Skip to content

Java Software Engineer

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenDevelopment

Functieomschrijving

Wil jij binnen het team van T&T meewerken aan de verdere ontwikkeling van het gegevens portaal? Ben je communicatief sterk, vind je het leuk om met je code impact te hebben op de gehele omgeving en voel je je thuis in een constant veranderende omgeving? Lees dan snel verder!


Over de rol

Bij T&T bouwen en onderhouden we een portaal dat toegang biedt tot diverse externe gegevensbronnen, met als doel de het faciliteren van gegevensuitwisseling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan basisregistratie personen, KvK handelsregister, pensioenregister, berichtenbox van mijnoverheid.nl en de basisregistratie adressen en gebouwen.


De architectuur maakt het mogelijk om met een relatief geringe inspanning nieuwe bronnen te koppelen en er zijn vele generieke functionaliteiten die we ondersteunen. Zoals bijvoorbeeld aan autorisatie mechanismen, logging, query tools, tekenset vertalingen, routering en distributie.

Als Java developer ben je samen met het team van developers verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe koppelingen, het oppakken van technische vraagstukken en het vernieuwen van de bestaande omgeving. Zo willen we de applicatie schaalbaarder maken, de performance verbeteren en toewerken naar een volledig geautomatiseerde CI/CD pipeline. We hebben veel mogelijkheden die opgepakt kunnen worden en je hebt zelf invloed op het issue of project waar je mee aan de slag gaat.


We werken o.a. met Java/Jakarta EE en MicroProfile, Mysql en MariaDB, Git, Docker / Jenkins en Maven.


We zijn een klein team en verzorgen zelf ook de deployment en de beheersbaarheid van de omgeving. In overleg binnen het team worden de verschillende werkzaamheden verdeeld, zodat je een goede en wenselijke focus hebt in je rol.


Vereisten

Over jou

Je bent een sociale collega en je voelt je thuis in een functie met veel eigen verantwoordelijkheid waar nog niet alles helemaal uitgekristalliseerd is. Je hebt een goed probleemoplossend vermogen, je staat open voor verandering en nieuwe kennis kun je vlot tot je nemen.


Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- of denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring met Java development
 • In staat om de vertaling te maken van functionele wensen naar technische oplossingen
 • Ervaring met het Agile gedachtengoed en Scrum in het bijzonder
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (voertaal binnen het team is Nederlands).

For this position we only hire candidates who are fluently in Dutch, please don't apply if you are not fluently in Dutch!

Onze beloftes

  • Combinatie van werken vanuit ons kantoor in Eindhoven en remote vanaf waar jij wilt werken
  • Onderdeel zijn van een hecht en wendbaar team, waar we jouw visie en input waarderen
  • Vrije tijd is belangrijk: Avonden en weekenden zijn van jou. Enkel bij het uitrollen van productie releases zullen we je zo nu en dan vragen ‘s avonds mee te helpen. De daarbij gemaakte uren mag je dan uiteraard later vrij nemen.
  • Doen waar je goed in bent en je vooral de ruimte geven om daar nog beter in te worden
  • Niet te vergeten: een goed salaris en veel opleidingsmogelijkheden

Solliciteer
Ben jij degene die wij zoeken? Laat het ons weten en stuur ons je gegevens!


vacatures