Skip to content

IT Consultant

VeenendaalConsultancy

Functieomschrijving

Ben jij de spin in het web als het gaat om consultancy, implementatiewerkzaamheden en het ondersteunen van verschillende klanten met jouw kennis omtrent belastingen en software? Aarzel niet en solliciteer. Wij zijn op zoek naar een IT Consultant!


Over de rol

xxllnc Belastingen ontwikkelt software waarmee lokale overheden, zoals gemeenten en samenwerkingsverbanden, hun volledige belastingproces kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan het taxeren van WOZ-objecten of het heffen en innen van belastingen. Naast software wordt er ook (structureel) ondersteuning geleverd door inzet van professionals. Het team bestaat uit meer dan 125 professionals, waarvan ongeveer 35 developers en IT consultants en zo’n 85 taxateurs, juridische medewerkers, gegevensbeheerders en belastingmedewerkers.


Als IT Consultant bekleed je een brede functie. Je zult zowel op pad gaan naar de klanten als werkzaamheden op kantoor/vanuit huis verrichten. Je zet jouw kennis in om klanten te begeleiden bij het gebruik van onze mooie applicatie en om de applicatie continu te verbeteren en bij de tijd te houden. Daarnaast zul je ook bijdragen aan het ondersteunen van de helpdesk en het verwerken van helpdesk tickets van klanten.


Je werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit:

 • Het ondersteunen bij implementaties van onze applicatie bij nieuwe klanten;

 • Verzorgen van externe opleidingen en werkplekbegeleiding;

 • Support leveren en helpdesk tickets verwerken;

 • Bijdragen aan de doorontwikkeling van de applicatie.

Vereisten

Over jou

Je krijgt energie van het helpen van klanten. Jij wilt ervoor zorgen dat de applicatie precies aansluit op de wensen van de klant. En voor het verzorgen van opleidingen en werkplekbegeleiding bij onze klanten deins jij niet terug. Verder ben jij communicatief vaardig, zowel mondeling als in geschrift.


Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- en denk niveau;

 • Bereid om bij te leren omtrent het heffen en innen van lokale belastingen om onze applicatie nog beter te begrijpen;

 • relevante werkervaring is een pré;
 • kennis van SQL is een pré.


We are only looking for candidates who are fluent in Dutch.


Onze beloftes

 • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op ons kantoor in Veenendaal) waar we jouw visie en input waarderen.

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid.

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden.

 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67).

Veenendaal
Consultancy
Fulltime / Parttime

of

Veenendaal
Consultancy
Fulltime / Parttime
Vacatures