Skip to content

Integratie Specialist

AmsterdamConsultancy

Functieomschrijving

Wil jij een functie waar techniek, processen, klantcontact en data samenkomt? Kijk je niet raar op van termen zoals POST, GET, PUT and DELETE, is Postman je grootste vriend en weet je wat de functionaliteiten van API zijn? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Bij xxllnc zoeken wij een integratie specialist die niet bang is om met de klant in contact te zijn en zelfstandig integraties kan voorbereiden, inrichten en uitvoeren!


Over de rol

In deze functie kom je te werken binnen het team van xxllnc Koppelen. Dit is een SaaS-oplossing die werkt op basis van API’s. De oplossing kan gemakkelijk en snel koppelingen realiseren en beheren en behoudt het overzicht over alle verschillende koppelingen. Er zijn standaard koppelprofielen, maar er worden ook maatwerkoplossingen gerealiseerd.


Als integratie specialist heb je een veelomvattende rol. Je bent verantwoordelijk voor het goed realiseren van de gewenste implementaties. Soms betreft dat het integreren van 2 bestaande koppelingen. Maar het kan ook zijn dat de klant een een probleem of proces omschrijft en je de koppeling vanaf scratch gaat uitdenken en realiseren.  Door het analyseren en ontrafelen van de verschillende (veelal complexe) datastructuren, de juiste vragen te stellen en rechtstreeks met de klant te overleggen kom je erachter wat de exacte wensen zijn voor de juiste integratie. 

Je denkt mee met je interne en externe klant en met jouw kennis en ervaring kun jij op een goede manier advies uitbrengen. Indien nodig breng je intern de juiste collega’s samen om eventuele oplossingen te bedenken en te prioriteren samen met de product owner.


Eigenlijk is geen dag hetzelfde. Zo zit je de ene dag in een technische kick-off, een dag later rond je een integratie af en lever je later in de week support aan een van onze klanten die tegen problemen aanlopen. Jij bent het centrale punt in een veranderende omgeving, zorgt voor structuur in het team en zorgt ook voor de aansturing van het support dat geleverd wordt aan onze klanten.Vereisten

Je krijgt energie van een diverse functie, waar techniek, procesmanagement en klantcontact elkaar afwisselen. Je voelt je goed in een veranderende omgeving, bent nieuwsgierig naar de (on)mogelijkheden van ‘xxllnc koppelen’ en staat open om te leren. Na je inwerkperiode ben  je niet bang om initiatief te nemen en de klant mee te nemen in onze werkwijze. Je bent een sociale collega en bent een waardevolle gesprekspartner voor zowel de klant als je collega’s!


Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal 2 jaar ervaring binnen een applicatie / software omgeving. Bijvoorbeeld als consultant, project officer, analist of support medewerker. Maar ook je ervaring als developer of ops-engineer is welkom!

  • Je hebt ervaring met de toepassing van POST, GET, PUT, and DELETE en Postman

  • Je begrijpt wat de mogelijkheden en beperkingen van RestAPI’s zijn en je begrijpt het concept van SQL

  • Ervaring met XML, JSON of en CSV is een dikke pré

  • Je vindt het leuk om met code in de weer te zijn en als je zelf (een beetje) kunt programmeren, vinden we dat te gek.


Onze beloftes

  • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op 1 van de xxllnc kantoren Amsterdam of Hengelo) waar we jouw visie en input waarderen
  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid (wij werken in zelforganiserende teams waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling & ambitie)
  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden
  • Pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en de ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon

Amsterdam
Consultancy
Fulltime / Parttime
Amsterdam
Consultancy
Fulltime / Parttime
Vacatures