Skip to content

Implementatie consultant

HaarlemConsultancy

Functieomschrijving

Ben jij graag de spin in het web, heb je affiniteit met software en kan je goed managen? Als implementatie consultant zorg je voor een goede implementatie van de door ons ontwikkelde applicaties bij de klant. Je werkt dagelijks aan projecten van de klant.


Over de rol

Als implementatie consultant inventariseer je de werkprocessen van de klant en doet verbetervoorstellen, waardoor het werkproces optimaal wordt ondersteund door de nieuwe applicaties. Ook breng je de benodigde koppelingen met andere applicaties in kaart. Je verzorgt gebruikers- of beheerder trainingen, zodat de klant precies weet hoe hij met de applicaties moet werken.


Bij bestaande klanten ben je altijd op zoek naar mogelijke verbeteringen in de dienstverlening middels ict- of procesaanpassingen. Door precies de goede vragen te stellen kom je erachter welke vragen de klant nog open heeft staan. Je werkt nauw samen met de customer success managers, projectleiders en product owners binnen xxllnc.

Vereisten

Over jou

Je bent zelfstandig, voelt je verantwoordelijk, denkt actief mee over de doorontwikkeling van applicaties, kan omgaan met privacygevoelige informatie en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om bij verschillende klanten op locatie te werken.

Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Affiniteit met software.


Onze beloftes

  • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op een van onze kantoren) waar we jouw visie en input waarderen.

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid.

  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven om daar nóg beter in te worden.

  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, mogelijkheid voor een leaseauto en diverse opleidingsmogelijkheden.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering.


Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67 of 06 - 59 86 35 80).

Haarlem
Consultancy
Fulltime / Parttime

of

Haarlem
Consultancy
Fulltime / Parttime
Vacatures