Skip to content

Fiscaal juridisch beleidsadviseur

Nederland, Utrecht, AmersfoortWOZ/Belastingen

Functieomschrijving

Amersfoort is een gemeente met bijna 160.000 inwoners, die zelfstandig de werkzaamheden rondom de lokale belastingen uitvoert. Het gaat daarbij om het vaststellen van WOZ-waarden, het opleggen en invorderen van OZB, rioolheffing, afvalstoffenheffing, hondenbelasting, precario op terrassen en reclamebelasting. Daarnaast invordering van begraafrechten, bouwleges en markt- en havengelden. Op de afdeling werken ruim 30 personen.

Gezien het vele werk dat er ligt zoeken wij een tweede fiscaal juridisch beleidsadviseur. Daarbij zal de gezochte fiscaal juridisch beleidsadviseur met name een vraagbaak en adviseur voor de afdeling zijn op het gebied van heffing, invordering en WOZ. Ook zal deze beleidsadviseur ingezet worden bij complexere rechtszaken op het gebied van de lokale belastingen.

Vereisten

We zoeken een beleidsadviseur met ruime ervaring op het vakgebied van de lokale belastingen. Iemand die nauwkeurig en gestructureerd werkt, een teamplayer, die het fijn vindt om samen met de collega's naar passende oplossingen te zoeken.

of

vacatures