Skip to content

Financial Controller

HengeloFinance & Legal

Functieomschrijving

Ben jij die ambitieuze, intrinsiek gemotiveerde Financial controller die van aanpakken weet en blij wordt van een georganiseerde administratie? Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Stop met zoeken, wij zoeken jou!


Over de rol

Jouw rol richt zich op de financial control van het team Sociaal. Het is een gevarieerde afdeling, waarbij we gemeenten bedienen met softwareapplicaties, consultancy en detachering op het gebied van bijvoorbeeld schuldhulpverlening of onderwijs gerelateerde activiteiten. Binnen xxllnc ga jij je weg vinden in een omgeving die altijd in beweging is en waar structuren nog niet in beton gegoten zijn. In samenwerking met de manager van het team Sociaal zorg je voor een optimale financiële integratie, zodat eenduidige rapportage en sturing op KPI’s mogelijk zijn. Het aansturen van de assistent controllers en financieel medewerkers, totaal 5 FTE binnen het team Sociaal, is voor jou geen probleem. In totaal zijn er 150 medewerkers werkzaam binnen het team Sociaal.


Wil jij bijdragen aan het verder professionaliseren van onze Finance afdeling en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Bij xxllnc kan dat!


Door de sterke groei van onze organisatie zul je ook continu betrokken worden bij optimalisatie projecten.

Daarnaast bestaat je takenpakket o.a. uit:

 • Het verzorgen van de financiële maandrapportage richting directie

 • Bespreken van financiële maandrapportage met business stakeholders binnen het team Sociaal

 • Verzorgen van de meerjarenplanning, begrotingen, financiële analyses, jaarcijfers

 • Het adviseren van de directie op financiële vraagstukken

 • Het onderhouden van contact met de accountant

 • Het integreren van add-on-bedrijven in de financiële processen van xxllnc

 • Verantwoordelijkheid dragen voor een juist en volledig contractenregister

 • Het verzorgen van de projectadministratie


Je voelt je goed in een veranderende omgeving, waarbij je op een wendbare en schaalbare manier structuur weet aan te brengen. Je kan over een keten heen kijken en denkt mee met zowel de business als binnen je team over verbeteringen voor de toekomst. Je bent ambitieus, zoekt uitdaging in je vak, bent niet uitgeleerd en wil jezelf blijven ontwikkelen!

Vereisten

Over jou

Je krijgt energie van het toezicht houden over de financiële administratie van een organisatie en deinst niet terug over de veelzijdigheid van de functie. Je voelt je dan ook goed in een omgeving die altijd in beweging is en waar structuren nog niet in het beton gegoten zijn. Je bent een doorpakker en hebt ambitie om door te groeien.


Daarnaast ben je iemand die:

 • een relevante opleiding heeft op minimaal Bachelor niveau;

 • 4 à 5 jaar relevante werkervaring heeft als bijvoorbeeld accountant of bedrijfsassistent controller;

 • ruime kennis en ervaring heeft met Excel;

 • ervaring heeft met het gebruik van een boekhoudkundig pakket (wij werken nu in Twinfield, accountview en Exact); en

 • een uitstekende beheersing heeft van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal.


Onze beloftes

 • Een toffe werkplek op ons hoofdkantoor in Hengelo en je bezoekt onze vestigingen Veenendaal, Amsterdam en Eindhoven waar nodig;

 • een dienstverband van 36 - 40 uur per week;

 • Doen waar je goed in bent en je vooral de ruimte geven om daar nóg beter in te worden;

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid en een hybride werkomgeving (wij werken in zelforganiserende teams waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling & ambitie); en

 • Niet te vergeten: een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een goed salaris, een goede pensioenregeling en veel opleidingsmogelijkheden.


Over ons:

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en de ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.

xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


Hengelo
Finance & Legal
Fulltime / Parttime

of

Hengelo
Finance & Legal
Fulltime / Parttime
Vacatures