Skip to content

Customer success manager

VeenendaalSales

Functieomschrijving

Een succesvolle customer success manager? Dat is wat ons betreft iemand die oplossingen bedenkt en vragen beantwoordt voordat ze gesteld worden. Dat is een kwestie van ervaring, maar vooral van luisteren. Zie jij snel kansen, neem je vaak zelf het initiatief en leg je makkelijk contact met mensen en wil je meedenken en actief bijdragen aan het verder vormgeven van onze visie? Dan zoeken wij jou!


Over de rol

xxllnc Belastingen ontwikkelt software waarmee lokale overheden, zoals gemeenten of samenwerkingsverbanden, hun volledige belastingproces kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan het taxeren van WOZ-objecten, de uitvoering van de BAG of het heffen en innen van belastingen. Naast software wordt er ook (structureel) ondersteuning geleverd door inzet van professionals. Het team bestaat momenteel uit 3 collega’s. We zouden jou graag willen verwelkomen als onze vierde collega.


Als customer success manager ben jij veel in gesprek met klanten. Jij denkt mee met de klant, zorgt dat zij tevreden zijn en alles uit de software kunnen halen. Daarbij signaleer je nieuwe kansen voor het verder ontwikkelen van de software. Je zult dan ook een vast aanspreekpunt zijn voor een aantal bestaande klanten. In jouw functie ben je veel bij de klant op locatie. Wanneer je weer op kantoor in Veenendaal bent, bespreek je de klantvragen met je team en onze ontwikkelaars.


Aandachtig luisteren naar de klantbehoeftes en hun vragen beantwoorden is dus een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werk. Jij bent de verbindende schakel tussen de klant en xxllnc Belastingen. Actiepunten die voortkomen uit overleggen pak je snel en vakkundig op. Verder volg je waar nodig ook zelf uitgebrachte offertes op.

Vereisten

Over jou

De belangen behartigen van de klanten, daar sta jij voor. Jij ziet kansen en kunt snel schakelen om de klant te helpen. Ook ga je veel bij klanten langs, je vindt het dus leuk om onderweg te zijn. Jij wilt betrokken zijn bij de koers die we varen. Je vertaalt de wensen van de klanten naar mogelijkheden en bespreekt samen met je collega’s wat hiervoor nodig is. Je wilt met ons meedenken en draagt hier actief aan bij.


Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;

  • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

  • een goed inzicht om gemakkelijk automatiseringspakketten eigen te maken;

  • kennis van WOZ/Belastingen;

  • ervaring in het werkveld is een pré.

We are only looking for candidates who are fluent in Dutch.


Onze beloftes

  • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op ons kantoor in Veenendaal) waar we jouw visie en input waarderen.

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid.

  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden.

  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, een leaseregeling, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en de ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67).

Veenendaal
Sales
Fulltime / Parttime

of

Veenendaal
Sales
Fulltime / Parttime
Vacatures