Skip to content

Corporate Recruiter

Nederland, Overijssel, HengeloHR & Recruitment

Functieomschrijving

Dat wij het #1. GovTech bedrijf van Nederland willen zijn, schreeuwen we het liefst van de daken! We ontwikkelen SaaS applicaties voor de (semi)overheid gericht op bijvoorbeeld zaakgericht werken, gegevens integratie, belastingen, sociale ondersteuning en ruimtelijke ordening.


Wil jij recruitment verder vormgeven binnen xxllnc? Deze nieuwe rol op je nemen, de beste kandidaten selecteren, employer branding inzetten waar nodig en verbeteringen signaleren en oppakken? Kun jij schakelen tussen operationeel en strategisch, weet je van aanpakken (en loslaten) en kun je anticiperen op een constant veranderende omgeving? Lees dan snel verder!


Over de rol

We groeien continue door middel van onze buy-and-build strategie en zijn daardoor voortdurend in beweging. Naast buy-and-build is het ook van belang dat we autonoom blijven groeien en de verschillende strategische doelgroepen op de voet volgen. Denk hierbij o.a. aan vacatures binnen ons commerciële team, consultancy en IT.


Je bent onderdeel van het HR team en we hebben de recruitment rol full-cycle ingericht. Je takenpakket richt zich dan ook op o.a. het schrijven van vacatureteksten, het sourcen en benaderen van goede kandidaten, het beoordelen van binnengekomen sollicitaties, sollicitatiegesprekken, follow-up tijdens het sollicitatieproces en het onderhouden/aanwenden van nieuwe contacten.


Je werkt intensief samen met je collega's van HR en business teams. We werken op basis van een sociaal organisatie model (Holacracy) en hebben weinig hiërarchie. Hierdoor heb je veel eigen verantwoordelijkheid en kun je je functie inrichten zoals bij jou past en je het beste uit jezelf haalt!


De functie van recruiter is een nieuwe rol binnen xxllnc en geeft je de mogelijkheid om verbeteringen of aanpassingen door te voeren waar je dat nodig acht. Op dit moment wordt de functie door een freelance collega vervuld, welke jij (na een overdrachtsperiode) gaat vervangen.Vereisten

Je voelt je thuis in een veranderende omgeving en vanuit zelfreflectie weet je wat je nodig hebt om succesvol te zijn. Je hebt de drive om iedere dag iets beter te zijn in je vak, je denkt proactief mee en doet suggesties op lopende onderwerpen. Je bent zelfstandig, analytisch en creatief!


Functie eisen:

  • Je beschikt over minimaal Bachelor werk & denk niveau
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring binnen recruitment
  • Je hebt ervaring met het gebruik van LinkedIn recruiter of andere sourcing tools/platformen
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en minimaal een goede beheersing van de Engelse taal.


We are only looking for candidates who are fluent in Dutch.


Onze beloftes

  • Toffe werkplek (vanuit huis of op een van onze HQ’s in Amsterdam, Hengelo of Eindhoven) waar we jouw visie en input waarderen
  • Doen waar je goed in bent en je vooral de ruimte geven om daar nog beter in te worden
  • Uitgebreide lunches (zodra we weer naar het kantoor mogen natuurlijk), genoeg bier en een super werkuitrusting
  • Niet te vergeten: een goed salaris!


Over ons

xxllnc ondersteunt overheidsorganisaties met het behalen van hun doelen. Dat doen we niet alleen door inzet van slimme software, maar ook door mensen die innovatieve technologie omarmen. Waarbij we niet bouwen vanuit een simpele mening in de markt, maar vanuit onze eigen overtuiging dat het altijd makkelijker, beter en sneller kan. Onze missie is daarom niet voor niets: nr1 GovTech van Nederland.


Inmiddels bestaat xxllnc uit een grote groep bedrijven en groeien we nog steeds razendsnel. Alles zijn we nu als nieuwe eenheid aan het neerzetten, dat heel veel toffe uitdagingen en kansen tot gevolg heeft. Denk hierbij ook aan recruitment, het ontwikkelen van de werkgeverspropositie, het opstellen van nieuwe arbeidsvoorwaarden etc. Met andere woorden: Kom jij het recruitment bij ons invullen? Dan vul je niet alleen onze vacatures in, maar bouw je mee aan de xxllnc legacy!


vacatures