Skip to content

Consultant Toepasbare regels

Nederland, Noord-Holland, landelijkConsultancy

Functieomschrijving

Heb jij interesse in IT en hou je van een rol met afwisseling? Voor het team Productiviteit zijn wij op zoek naar een consultant! In deze rol ondersteun jij onze klanten met hun overgang naar de nieuwe Omgevingswet.


Over de rol

Binnen het team Productiviteit ligt de (technische) focus op de volgende twee onderdelen:

  1. Digitale uitwisseling van vertrouwelijke, privacygevoelige gegevens.

  2. Automatiseren van kennis in de vorm van webapplicaties of webservices op basis van beslisbomen.


Voor het tweede onderdeel zijn wij op zoek naar een nieuwsgierige en proactieve consultant. In deze rol ondersteun je gemeenten, provincies en waterschappen met hun overgang naar de nieuwe Omgevingswet. Misschien heb je daar zelf al wel het een en ander over gehoord in de media. De overgang naar de nieuwe Omgevingswet belooft in elk geval een grote klus te worden voor lokale overheden. Het is vooral de vraag of het lukt om hieraan op tijd te voldoen. Daar kun jij als consultant een belangrijke rol in spelen.


Samen met de klant ga je aan de slag om hun toepasbare regels op tijd live te krijgen. Toepasbare regels zijn slimme vragenlijsten die aan burgers en ondernemers worden aangeboden via het Omgevingsloket. Dit is een centrale website van de overheid die speciaal voor de Omgevingswet is gemaakt. Jij helpt overheden met het vertalen van hun regelgeving naar toepasbare regels. Daarvoor analyseer je eerst de juridische regels en bouw je daarna de toepasbare regels in begrijpelijke taal. Vervolgens stem je met de klant af wat je hebt gemaakt.

Vereisten

Vereisten

Relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar het liefst zien we een twinkeling in je ogen of een kleine glimlach als we praten over het avontuur dat we samen aangaan. Je krijgt energie van een functie waarin techniek, procesmanagement en klantcontact elkaar afwisselen. Je voelt je goed in een veranderende omgeving, bent nieuwsgierig naar de werkprocessen van de klant en staat open om te leren.

Daarnaast ben jij iemand die:

  • Niet bang is om het gesprek aan te gaan met de klant: Jij bent namelijk de expert en zij willen graag jouw hulp.

  • Proactief is: Daarmee maak je het werk al snel nog leuker en interessanter voor jezelf.

  • Snel ziet hoe het proces slimmer kan voor het beste klantresultaat.


Onze beloftes

  • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op een van de xxllnc kantoren, zoals Amsterdam of Hengelo) waar we jouw visie en input waarderen.

  • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid. Wij werken in zelforganiserende teams waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie.

  • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden.

  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.

  • Begin van een nieuw avontuur. Je start als consultant binnen xxllnc en wie weet waar je over 2, 5 of 10 jaar staat. xxllnc heeft alle mogelijkheden om snel door te groeien.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing

of

vacatures