Skip to content

Communicatiemedewerker

AmsterdamMarketing & Communicatie

Functieomschrijving

Ben jij helemaal thuis in de wereld van communicatie, zowel online als offline? En durf je het aan om voor ruim tien samengevoegde bedrijven een nieuwe en moderne brand neer te zetten? Zowel voor intern als extern? Dan ben jij onze nieuwe collega waarmee wij impact gaan maken!


Over de rol

Binnen xxllnc is deze rol mede-verantwoordelijk om van het team Communicatie & Branding de organisatie te helpen met de transitie naar één xxllnc. Dit betekent onder andere:


 • Samen met het team de nieuwe xxllnc brand verder doorontwikkelen en promoten;

 • Ondersteunen en begeleiden van de implementatie van onze xxllnc brand voor de verschillende teams;

 • Collega’s ondersteunen en begeleiden in het opzetten van campagnes (bijvoorbeeld webinars of fysieke events);

 • Schrijven en optimaliseren van content (waarbij je rekening houdt met keywords/SEO), zoals posts voor social media berichten, blogs, mailings en persberichten;

 • Meewerken aan het opstellen van een krachtig communicatieplan.

Vereisten

Over jou

Je bent een gedreven persoon met een passie voor communicatie en branding. Je vindt het leuk om met collega’s nieuwe concepten te bedenken, een specifieke boodschap over te brengen of een sterk merk neer te zetten. Je bent goed in het schrijven van content, het toevoegen van de juiste visuals en hebt oog voor een strakke en professionele uitstraling. Uiteraard wil je verder groeien in het aansturen van projecten, werken op basis van data en bouwen van een sterk merk.


Daarnaast ben jij ook:

 • iemand met kennis van (digital) marketing, social media marketing, SEO, SEA, Google Analytics / Matomo en een contentmanagementsysteem;

 • iemand die gaat voor kwaliteit en overtuigt vanuit inhoudelijke argumenten;

 • gewend aan het hebben en nemen van veel eigen verantwoordelijkheid;

 • een teamplayer die goed kan samenwerken met verschillende disciplines, maar ook graag zelfstandig werkt en op eigen kracht iets kan uitzoeken.

We are only looking for candidates who are fluent in Dutch.


Onze beloftes

 • Onderdeel zijn van een softwareleverancier die impact maakt op het leven van elke Nederlander;

 • Hybride werkplek (zowel vanuit huis als op ons kantoor in Amsterdam) waar we jouw visie en input waarderen;

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven om daar nóg beter in te worden;

 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Omdat wij werkzaam zijn voor de Nederlandse overheid, is het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep van meer dan tien bedrijven die slimme schaalbare applicaties maken voor de (semi-)overheid. Applicaties die overheden o.a. ondersteunen bij het innen van belastingen, verlenen van voorzieningen in het sociaal domein of het ontwikkelen van omgevingsplannen voor onze leefomgeving.


Om GovTech in Nederland naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc aan de xxllnc Cloud, een ecosysteem waarin alle applicaties naadloos met elkaar samenwerken. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67 of 06 - 59 86 35 80).

Amsterdam
Marketing & Communicatie
Fulltime / Parttime

of

Amsterdam
Marketing & Communicatie
Fulltime / Parttime
Vacatures