Skip to content

Adviseur Ruimtelijke Ordening en Omgevingswet

LandelijkConsultancy

Functieomschrijving

Heb jij kennis en kunde op het gebied van Ruimtelijke Ordening en IT? En weet jij de brug te slaan tussen deze twee werelden? Binnen xxllnc Omgeving zijn wij op zoek naar een adviseur die onze klanten helpt alles uit de plansoftware te halen.

Over de rol

Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bundelen we als groep van bedrijven onze krachten onder de vlag van xxllnc. Onze zogenaamde buy-and-build strategie heeft er de afgelopen twee jaar voor gezorgd dat we enorm zijn gegroeid. Zo bestaat xxllnc inmiddels uit 5 teams die focus hebben op het maken van slimme, schaalbare apps uit de cloud.


Het team Omgeving is 13 man groot en bestaat uit software developers, adviseurs en support medewerkers. Binnen het team ligt de technische focus op het onderhouden van de Wro-software voor het publiceren van onder andere bestemmingsplannen, maar natuurlijk ook op de (door)ontwikkeling voor het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO).

Als adviseur ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en zijn jouw verantwoordelijkheden:

 • Klantondersteuning: Door klanten zo goed mogelijk te adviseren, help jij hen om de applicatie (nog) beter te begrijpen en te gebruiken;

 • Gebruikerstraining: Het geven en ontwikkelen van trainingen op locatie en webinars online; 

 • Productverbetering: Met de input die je regelmatig ophaalt bij gebruikers, help jij het development team om de software verder te verbeteren.

Vereisten

Over jou

Bij jou is er altijd nog een 3de alternatief, want je bent continu op zoek naar hoe het beter en slimmer kan. Niet alleen voor jezelf maar zeker ook voor de klant. Je bent een teamplayer, maar staat er ook als een natuurlijk projectleider.

Daarnaast ben je iemand die:

 • een afgeronde opleiding heeft op het gebied van Planologie, Sociale Geografie of Bestuursrecht;

 • communicatief sterk is, maar ook goed kan luisteren;

 • affiniteit heeft met IT en goed zijn weg kan vinden binnen het landelijke portaal voor ruimtelijke plannen; 

 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal heeft in woord en geschrift.


Onze beloftes

 • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis, op onze Hub in Kampen, als op een van onze HQ’s in Amsterdam, Hengelo, Veenendaal en Eindhoven) waar we jouw visie en input waarderen;

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden;

 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering. Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


xxllnc bestaat uit: Exxellence – SMQ – Zaaksysteem.nl – Koppel.app – Kune Campus – T&T – Tercera – Pronexus – 4Value – Daerom! – Berkeley Bridge – Tog Nederland – Inforing - Lost Lemon


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67).

Landelijk
Consultancy
Fulltime / Parttime

of

Landelijk
Consultancy
Fulltime / Parttime
Vacatures