Skip to content

Administratief medewerker

HengeloFinance & Legal

Functieomschrijving

Ben jij een echte teamplayer die wel van een uitdaging houdt? Is de term generalist jou op het lijf geschreven? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie! Ons Field Operations team is op zoek naar een administratief medewerker.


Over de rol

Jouw rol focust zich op ons Field Operations team. Het is een nieuw team, bestaande uit 3 collega’s. Waarbij administratieve processen worden geprofessionaliseerd zodat er efficiënter kan worden gewerkt. Jij ondersteunt in het standaardiseren van de processen.


Binnen xxllnc ga jij je weg vinden in een omgeving die altijd in beweging is en waar structuren nog niet in beton gegoten zijn. Als administratief medewerker zul jij een spin in het web zijn binnen xxllnc. Je zult de verbindende schakel zijn tussen finance, sales en de operationele afdelingen. Alles wat hier binnen valt, overziet Field Operations. Bovendien zul jij communiceren met verschillende collega’s binnen allerlei afdelingen.


Daarnaast bestaat je takenpakket o.a. uit:

 • Inrichten en beheren van de backoffice;

 • Offertes verwerken, opvoeren in systemen;

 • Stamdata beheren (klant- en productgegevens).

Vereisten

Over jou

Je bent graag de spin in het web en weet van doorpakken. Ook is beslissingen nemen voor jou geen probleem en ga jij altijd voor de meest efficiënte wijze van werken. Jouw rol samen met het team verder vormen? Een echte uitdaging voor jou!


Daarnaast ben je iemand die:

 • een relevante opleiding heeft op minimaal mbo 4 niveau;

 • communicatief vaardig is;

 • ervaring heeft met data en business intelligence, is een pré.


Onze beloftes

 • Toffe hybride werkplek (zowel vanuit huis als op ons kantoor in Hengelo) waar we jouw visie en input waarderen;

 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid;

 • Doen waar je goed in bent, en je vooral de ruimte geven daar nóg beter in te worden;

 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, goede pensioenregeling en diverse opleidingsmogelijkheden;

 • Op onze hoofdkantoren hebben we vers fruit, lekkere snacks, drankjes en wekelijks een broodje.


Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze indiensttredingsprocedure.


Over ons

xxllnc bestaat uit een groep bedrijven die slimme schaalbare apps maakt voor de (semi-)overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc klantondersteuning aan in de vorm van consultancy en detachering.


Om GovTech naar een hoger niveau te tillen, bouwt xxllnc een ecosysteem waarin alles naadloos met elkaar samenwerkt. De perfecte combinatie van applicaties uit de cloud en ondersteuning door vakprofessionals. Inmiddels is het team ruim 400 man sterk en gevestigd in Hengelo, Amsterdam, Veenendaal en Eindhoven.


Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mail (recruitment@xxllnc.nl). Bellen of appen mag natuurlijk ook (06 - 52 72 28 67 of 06 - 49 13 13 79).

Hengelo
Finance & Legal
Fulltime / Parttime

of

Hengelo
Finance & Legal
Fulltime / Parttime
Vacatures